LTTC aicina piedalīties meistarklasē

12.09.2016

lttc_logo.jpg

Augstu sasniegumu pamatā ir stabils mugurkauls. Stabils mugurkauls ir arī ikviena cilvēka pamats kvalitatīvai dzīvei. Tāpēc Eiropas Sporta nedēļas laikā Latvijas Treneru tālākizglītības centrs (LTTC) aicina piedalīties meistarklasē "Vesela mugura kvalitatīvai dzīvei!". Meistarklase notiks 19.septembrī no pulksten 10.00 līdz 16.30 Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas 216.auditorijā (Brīvības gatvē 333, Rīgā).

 

Meistarklases gan teorētisko, gan praktisko daļu vadīs Artūrs Ivuškāns - sporta zinātņu doktors, praktizējošs fizioterapeits, grāmatas "Vingrojumi muguras veselībai" autors.

 

Semināra teorētiskās daļas laikā tiks apskatīta tēmas aktualitāte, muguras anatomija (struktūras, kas nodrošina muguras aktīvo stabilitāti un mobilitāti), ar muguru saistītās problēmas un to iemesli. Praktiskajā daļā būs iespējams uzzināt par muguras veselības vingrinājumu teorētiskajiem un praktiskajiem aspektiem, biežāk pieļautajām kļūdām vingrinājumu izpildē un gūt praktiskus padomus vingrinājumu izvēlē.

 

Pieteikties meistarklasei aicinām līdz 16.septembrim šīs saites pieteikuma formā: http://treneruizglitiba.lv/SAKUMS/id/54

 

Dalības maksa: 30 eiro (vietu skaits ierobežots);

Forma: teorētiskā lekcija un praktiskā nodarbība;

Nepieciešamais inventārs: sporta tērps un vingrošanas paklājiņš.

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi astoņu stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs

SF
JUGLASCIEMS