"Talsu NSS/Krauzers" divās minūtēs izrauj uzvaru pār "Rubeni"

07.12.2019

talsi_bitmanis.jpg

Komanda "Talsu NSS/Krauzers" šovakar viesojās Kocēnos, kur ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē krustoja nūjas ar vietējo klubu "Rubene". Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts vēl bija neizšķirts (6:6), bet tad talsenieki nepilnu divu minūšu laikā guva trīs vārtus un svinēja uzvaru ar 9:7. Ar "hat-trick" Talsu komandā izcēlās Toms Bitmanis.

 

"Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar viesojās pie Kocēnu "Rubenes", maču sāka ar jau 2.minūtē savos vārtos ieraidītu bumbiņu – 0:1. Līdz pirmajam pārtraukumam talsenieki pēc Toma Bitmaņa un Matīsa Fogeļa precīzajiem metieniem spēja atspēlēties un izvirzīties vadībā ar 2:1. Tikai 33.minūtē, kad rezultāts jau bija 1:4, vārtus guva arī paši mājinieki – 2:4, golu iemeta Atis Stepāns. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts – 5:5. Neizšķirts (6:6) bija arī 56.minūtē, bet tad pusotras minūtes laikā trīs vārtus guva Talsu komanda (9:6), kas galarezultātā svinēja panākumu ar 9:7.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Andrejs Šķerbergs, kura kontā 3 (2+1) punkti. Pa trim rezultativitātes punktiem savāca arī Toms Bitmanis un Armands Budreika. Par labāko starp kocēniešiem atzina Ati Stepānu, kurš izcēlās ar 5 (4+1) punktiem. 4 (1+3) punkti Reinim Mirkšam. Talsu komanda pēc šīs uzvaras ar 20 punktiem pakāpās 5.vietu, bet "Rubene" ar 15 punktiem atkāpās uz 8.pozīciju.

JUGLASCIEMS