"Kurši/Ekovalis" nerāli izglābjas un "bullīšos" uzvar irlavniekus

07.12.2019

kursi_019.jpg

Vēl viens ELVI florbola līgas vīriešiem mačs šovakar noslēdzās ar pēcspēles metienu sēriju. Virslīgas debitante "Irlava/Avant", viesojoties Liepājā pie komandas "Kurši/Ekovalis", pusotru minūti pirms pamatlaika beigām vēl atradās it kā pārliecinošā vadībā ar 6:3, bet liepājnieki ne vien spēja izraut neizšķirtu (6:6), bet arī uzvarēt "bullīšos" – 7:6. Izšķirošais vārtu guvums Toma Akmeņlauka kontā.

 

Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis" šovakar uzņēma turnīra debitanti "Irlava/Avant", kam, kā izskatās, Virslīgā nav respekta ne pret vienu sāncensi. Piemēram, iepriekšējā mačā irlavnieki savā laukumā ar 5:4 pieveica pašreizējo vicečempioni "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Šajā spēlē rezultātu gan atklāja liepājnieki – 1:0, 9.minūtē vārtus guva Toms Akmeņlauks, bet pēc pirmā periodā vadībā ar 2:1 atradās viesi, kuru rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Kristaps Kazlovskis. Pēc otrās trešdaļas Irlavas komanda bija priekšā jau ar 4:2, bet pusotru minūti pirms pamatlaika beigām rezultāts pat bija 6:3. Tomēr laukuma saimniekiem izdevās paveikt brīnumu un atspēlēties – pa golam iemeta Edgars Freimanis, Gints Siliņš un Kaspars Klamers, atjaunojot neizšķirtu – 6:6. Pagarinājuma laikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā veismīgāki bija Liepājas florbolisti, kuri svinēja laimīgu uzvaru ar 7:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Madars Plepis, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. 3 (2+1) punkti viņa komandas biedram Edgaram Freimanim, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kaspars Klamers un Ričards Dēvits. Labākā spēlētāja balvu Irlavas komandā saņēma Kristaps Kazlovskis, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais. Pa 2 (1+1) punktiem savāca Renārs Austrums un Ričards Gruziņš. Pēc šīs uzavras  "Kurši/Ekovalis" ar 21 punktu ieņem 4.vietu, bet Irlavas komandai 14 punktu un 9.vieta.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS