"Ķekavas Bulldogs" divās minūtēs salūst un kapitulē igaunietēm

16.11.2019

bulldogs_vancane.jpg

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas sievietēm spēlē "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņēma Igaunijas izlasi. Ķekavietēm ārkārtīgi neveiksmīgas izrādījās divas minūtes pēdējā perioda vidū, kuru laikā viņas ielaida četrus vārtus un galarezultātā zaudēja ar 7:11. Rezultatīvākā starp Ķekavas komandas spēlētājām bija Līga Vancāne, kuras kontā 5 (2+3) punkti.

 

Igaunijas izlase pie "Ķekavas Bulldogs" viesojās ELVI florbola līgas sievietēm regulāra turnīra līderes statusā. Vienu no sešiem zaudētajiem punktiem igaunietes bija atstājušas tieši mačā pret "Ķekavas Bulldogs" – sezonas pirmajā spēlē, kad viņas viesos bija pārākas tikai pagarinājumā – 6:5. Arī šodien ķekavietes, lai gan bija savā ne tuvu labākajā sastāvā, lielāko daļu mača cīnījās kā līdzīgas ar līdzīgām. Līdz pirmā perioda vidum viešņas spēja izvirzīties vadībā ar 2:0, bet 13.minūtē pirmos vārtus "Ķekavas Bulldogs" labā guva Anna Mūrniece – 1:2. Otrajā trešdaļā laukuma saimniecēm trīs reizes izdevās panākt neizšķirtu (3:3, 4:4 un 5:5). Neizšķirts (6:6) bija arī 52.minūtes sākumā, bet intriga izkūpēja nepilnu divu minūšu laikā, jo Igaunijas šajā īsajā laika posmā spēja gūt veselus četrus vārtus – 10:6. Atlikušajā laikā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, līdz ar to igaunietes varēja svinēt pārliecinošu panākumu ar 11:7.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (3+1) punktiem bija Kate Kūtisāre, kura arī saņēma labākās spēlētājas balvu. Par labāko starp ķekavietēm atzina Annu Mūrnieci, kurai šajā mačā 4 (2+2) punkti. Rezultatīvāka par viņu bija Līga Vancāne, kurai 5 (2+3) punkti. Igaunijas izlasei pēc šīs uzvaras turnīra tabulā 21 punkts un pirmā vieta, bet "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS