Uz Četru nāciju turnīru Valmierā izsaukti 23 florbolisti

04.09.2019

1_13.jpg

Uz Četru nāciju turnīru florbolā, kas no 6. līdz 8. septembrim norisināsies Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris Arto Rīhimeki uzaicinājis 23 spēlētājus.

 

Uz šīs nedēļas nogalē paredzēto Latvijas vīriešu izlases treniņnometni Kocēnos un Četru nāciju turnīru Valmierā izsaukti 23 florbolisti. Starp izsauktajiem ir trīs vārtsargi (Jānis Salcevičs, Normunds Krūmiņš un Roberts Trepšs), kā arī 20 laukuma spēlētāji: Jānis Ragovskis, Morics Krūmiņš, Artūrs Jurševskis, Kārlis Jānis Petrovskis, Mihails Kostusevs, Ralfs Orste, Toms Bitmanis, Armands Savins, Artis Raitums, Andris Rajeckis, Aivis Kusiņš, Juris Gribusts, Pēteris Trekše, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Jansons, Toms Akmeņlauks, Edgars Puriņš, Edžus Ceriņš, Kevins Šmits un Gvido Lauga.

 

Vidzemes Olimpiskajā centrā par uzvaru Četru nāciju turnīrā kopā ar Latvijas izlasi cīnīsies arī Igaunijas valstsvienība, kā arī  Somijas un Šveices vīriešu U23 komandas. Piektdien, 6. septembrī, pulksten 16.00 laukumā dosies somi un igauņi, bet pulksten 19.00 nūjas krustos latvieši un šveicieši. 7. septembra spēļu diena sāksies ar maču starp Somijas un Šveices florbolistiem pulksten 16.00, bet pulksten 19.00 paredzēts principiāls mačs starp kaimiņiem – latviešiem un igauņiem. Turnīra pēdējā dienā jau pulksten 9.00 no rīta spēkiem mērosies igauņi un šveicieši, bet pulksten 14.00 tiksies Latvijas un Somijas florbolisti.

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm – 3,00 eiro.

SF
JUGLASCIEMS