Ulbrokieši pagarina liepājnieku zaudējumu sēriju

16.02.2019

ulbroka_18_visi.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pašreizējā čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka" šovakar savā laukumā sagādāja ceturto zaudējumu pēc kārtas Liepājas komandai "Kurši/Ekovalis" - 10:8. Ulbrokiešu rindās ar "hat-trick" izcēlās Rolands Kovaļevskis.

 

Ulbrokas un Liepājas pirmais mačs, kas notika komandas "Kurši/Ekovalis" laukumā, cīņa izvērtās ļoti sīva, bet uzvaru pēcspēles metienos ar 11:10 svinēja ulbrokieši. Šovakar "Betsafe Oxdog Ulbroka" liepājniekus uzņēma pie sevis, un jau 5.minūtē mājinieks Kārlis Jānis Petrovskis ar precīzu metienu atklāja rezultātu – 1:0. Liepājniekam Arvim Aniņam vēl tajā pašā minūtē izdevās atjaunot neizšķirtu (1:1), bet pēc pirmā perioda ulbrokiešiem bija jau triju vārtu pārsvars – 4:1. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki šo savu handikapu nosargāja – 7:4. Pēdējā periodā daudz aktīvāk uzbruka viesi, kuri arī guva vairāk vārtu, bet apdraudēt mājinieku uzvaru viņiem tomēr neizdevās. Ulbrokas florbolisti svinēja panākumu ar 10:8.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts divu vārtu autors Kārlis Jānis Petrovskis. Rolands Kovaļevskis izcēlās ar trim goliem, bet kasparam Šķēlam 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma "hat-trick" autors Kaspars Klamers. 3 (1+2) rezultativitātes punkti Gintam Siliņam, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Ričards Dēvits un Mihails Kostusevs. Ulbrokas komandai pēc šī panākuma turnīra tabulā ir jau 42 punkti un pirmā vieta, bet liepājnieki ar 30 punktiem atrodas septītajā pozīcijā.

JUGLASCIEMS