Čempioni no Cēsīm aizved divus punktus

14.12.2018

ulbroka_18_visi.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pašreizējā čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka", šovakar viesodamās pie titulētās Cēsu komandas "Lekrings"”, mača vidū vēl atradās iedzinējās ar 2:4, bet spēja panākt ne tikai panākt neizšķirtu, bet pat izvirzīties vadībā ar 5:4. Pamatlaiks tomēr noslēdzās neizšķirti (5:5), bet uzvaru ulbrokieši guva pēcspēles metienos – 6:5. Ulbrokas komandas rindās ar "hat-trick" izcēlās Kaspars Šķēls.

 

Ulbrokas komanda, kas turnīra tabulā ieņēma 3.vietu, bet no līderes "Lielvārdes/Fat Pipe" atpalika par tika diviem punktiem, šovakar viesojās Cēsīs pie "Lekringa", kas izmisīgi cīnās par vietu labāko astotniekā. Jāpiebilst, ka abu komandu pirmajā savstarpējā mačā, kas norisinās Ulbrokā, čempioni cēsniekus sakāva ar 9:2. Spēles rezultātu jau 4.minūtē atklāja Cēsu komandas labākais punktu guvējs Emīls Dzalbs (1:0), bet 7.minūtes sākumā ar vārtu guvumu atbildēja ulbrokietis Kaspars Šķēls, atjaunodams neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars (2:1) cēsniekiem, jo savu golu Ulbrokas komandas vārtos iemeta Aleksandrs Abramovs. Spēles vidū "Lekrings" bija ieguvis divu vārtu pārsvaru (4:2), bet līdz otrajam pārtraukuma viesi to samazināja līdz minimumam (3:4). 45.minūtē ulbrokietis Kristers Eglītis vadībā ar 5:4 jau izvirzīja viesus, bet pēc nepilnas minūtes mājinieks Pēteris Trekše atjaunoja neizšķirtu – 5:5. Līdz pamatlaika beigām rezultāts vairs nemainījās, vārti netika gūti arī pagarinājumā. Pēcspēles metienu sērijā no cēsniekiem tikai Jorenam Malkavam izdevās pārspēt pretinieku vārtsargu. Ulbrokiešu labā pa "bullītim" realizēja Rolands Kovaļevskis un Kristers Eglītis, ļaujot savai komandai svinēt uzvaru ar 6:5, turnīra tabulā ierakstot divus punktus.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Kaspars Šķēls, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Cēsu komandas labā divus vārtus iemeta Emīls Dzalbs, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Aleksandrs Abramovs, Pēteris Trekše un Roberts Zande. Par labāko starp cēsniekiem tika atzīts vārtsargs Ričards Stivriņš, kurš atvairīja 20 no 25 pretinieku metieniem. Ulbrokas komandai pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir tikpat punktu, cik līderiem lielvārdiešiem (23), bet par vienu spēli vairāk. Cēsu komandai tagad ir 13 punkti, bet joprojām 9.vieta.

SF
JUGLASCIEMS