"Bauska" Kocēnos šokē "Rubeni"

24.11.2018

bauska_017.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem sensacionālu uzvaru guvusi turnīra tabulas priekšpēdējās vietas īpašniece "Bauska", kas šovakar Kocēnos ar 6:5 pārspēja vicelīderi "Rubeni". Uzvarētāju sastāvā ar "hat-trick" izcēlās Pēteris Zeltiņš.

 

Līgas vicelīdere "Rubene" Kocēnu sporta namā uzņēma vienu no turnīra pastarītēm - "Bausku", kas bija piedzīvojusi astoņus zaudējumus pēc kārtas. Rezultātu 6.minūtē atklāja bauškenieks Pēteris Zeltiņš (1:0), bet 12.minūtē kocēnietis Reinis Mirkšs atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:2 izvirzījās laukuma saimnieki, bet 12 minūtes pirms pamatlaika beigām viņiem bija pat triju vārtu pārsvars – 5:2. Atlikušajā laikā viesi iemeta četrus golus pēc kārtas un "Bauska" varēja svinēt sensacionālu uzvaru ar 6:5. Izšķirošais vārtu guvums sešas (!) sekundes pirms finālsvilpes bija Pētera Zeltiņa kontā.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Pēteris Zeltiņš, kuram šajā mačā trīs goli. Ar trim reziultatīvām piespēlēm izcēlās Ģirts Laugalis. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā saņēma Ritvars Bērziņš, kuram 2 (1+1) punkti. Divus vārtus guva Atis Stepāns, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Reinis Mirkšs. "Bauskai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir seši punkti, bet joprojām tikai 10.vieta. Kocēnu "Rubenei" 21 punkts un 2.vieta.


SF
JUGLASCIEMS