Mēneša spēlētājs 2. līgā - Haralds Niedrītis

21.04.2018

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi mēneša labāko spēlētāju Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgā martā – šo godu nopelnījis FK "Kalsnava" uzbrucējs Haralds Niedrītis. Balva laureātam tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Florbola komanda "Kalsnava" ar Haraldu Niedrīti uzbrukuma smailē martā aizvadīja sešas spēles, izcīnot četras uzvaras. Kalsnavieši ceturtdaļfināla sērijā ar 2:1 pieveica "Talsu NSS/Zerorisk". Pirmajā spēlē, kas notika Talsos, "Kalsnava" uzvarēja ar 4:1 (Niedrīša kontā viens gols), bet pēc tam savā laukumā zaudēja ar 5:10 (Niedrītim 3 (1+2) punkti un labākā spēlētāja balva)un uzvarēja ar 6:4 (Niedrītim 2 (1+1) punkti). Pusfināla sērijā Kalsnavas florbolisti ar 3:0 pārspēja "Leģionu/Grobiņas novadu". Savā laukumā kalsnavieši bija pārāki ar 11:6 (Niedrītim 5 (3+2) punkti) un ar 6:5 pēcspēles metienos (Niedrītis realizēja izšķirošo "bullīti"), bet viesos - ar 8:5.

 

FK "Kalsnava" sezonu jau noslēgusi ar sudraba medaļām un vicečempiones titulu, jo finālspēlē ar 5:8 atzina "SC Mēmele/Codes" pārākumu. Haraldam Niedrītim šajā mačā 2 (1+1) punkti. Šosezon 29 spēlēs H.Niedrītis guva 77 (29+48) punktus, kļūstot par otro rezultatīvāko spēlētāju savā komandā, bet visā līgā viņš ir septītais labākais punktu guvējs.

 

Mēneša labākie spēlētāji 2017./2018.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Sandijs Kalniņš (FK Kalsnava)

Novembris

Kristers Tiltiņš (FK Tērvete)

Decembris

Toms Ēvalds (Leģions/Grobiņas novads)

Janvāris

Niklāvs Vingris (Aizkraukle/Koknese)

Februāris

Aivis Barkovskis (SC Mēmele/Code)

Marts

Haralds Niedrītis (FK Kalsnava)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS