"Lekrings" atzīst Igaunijas izlases pārākumu

18.11.2017

lekrings_klinta_17.jpg

Viena ELVI florbola līgas spēle šodien notika Tallinā, kur Igaunijas sieviešu izlase uzņēma Cēsu "Lekringa" florbolistes. Igaunietes uzvarēja ar tikai divu vārtu pārsvaru (7:5), rezultatīvākā starp cēsniecēm ar 3 (1+2) punktiem bija Klinta Mārtiņjēkaba.

 

Virslīgas debitante "Lekrings" (Cēsis), kam vēl nav izdevies gūt neviena punkta, šodien bija devusies uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu, lai mērotos spēkiem ar šīs valsts sieviešu florbola izlasi. Pirmā perioda laikā cēsnieces nonāca iedzinējās ar 0:2, bet otrajā trešdaļā pa golam iemeta Linda Smilga, Madara Akmentiņa un Klinta Mārtiņjēkaba, samazinot mājinieču pārsvaru līdz minimumam - 3:4. Pēdējā perioda sākumā igaunietes ieguva trīs vārtu pārsvaru (6:3), bet pamatlaika izskaņā "Lekringa" labā ar vārtu guvumiem izcēlās Karīna Fatejeva un Džeina Eglīte, ļaujot Igaunijas izlasei uzvarēt ar tikai divu vārtu pārsvaru - 7:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Merli Suvari, kuras kontā četri goli. Labākās spēlētājas balvu "Lekringa" sastāvā saņēma Klinta Mārtiņjēkaba, kura ar 3 (1+2) punktiem bija rezultatīvākā. 2 (1+1) punkti Madaras Akmentiņas kontā. Igaunijas izlase pēc šī panākuma ar astoņiem punktiem turnīra tabulā ieņem 8. vietu, bet cēsnieces joprojām bez punktiem.

SF
JUGLASCIEMS