"Rubene" turpina nevainojami - 14:1 pret "Lekringu"

12.11.2017

rubene_s_16.jpg

Sesto uzvaru sešās spēlēs guvusi ELVI florbola līgas sievietēm līdere "Rubene" (Kocēni), kas šovakar Cēsīs ar 14:1 sakāva turnīra debitanti "Lekrings". Kocēniešu labā 5 (4+1) punktus guva Lība Daija Mikova.

 

Turnīra līdere "Rubene" (Kocēni) šodien viesojās pie debitantes un pastarītes vienā personā - pie Cēsu komandas "Lekrings". Bija nospēlēta tikai minūte, kad pēc Elīnas Šarovas metiena vadībā ar 1:0 izvirzījās cēsnieces. Kā vēlāk izrādījās, tie bija laukuma saimnieču goda vārti šajā mačā, jo vēl pirmā perioda laikā Liene Adamane ar diviem rezultatīviem raidījumiem vadībā ar 2:1 izvirzīja kocēnietes. Otrās trešdaļas laikā "Rubene" guva septiņus bezatbildes vārtus (9:1), bet visā spēlē triumfēja ar 14:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju komandā tika atzīta Madara Adamane, kuras kontā 3 (1+2) punkti. Rezultatīvākas par viņu ar četriem punktiem katrai bija Liene Adamane, Laura Gaugere un Rebeka Laure, bet pati ražīgākā ar 5 (4+1) punktiem bija Liene Adamane. Par labāko starp cēsniecēm atzina Madaru Akmentiņu, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. "Rubene", kam tā bija sestā uzvara sešās spēlēs, ar 18 punktiem ir turnīra līdere, bet "Lekringam" pagaidām punktu vēl nav.


JUGLASCIEMS