"NND Rīga" pēdējā periodā sakauj "Ķekavu"

12.11.2017

nnd_priede.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi vicelīdere "NND Rīga", kas šovakar viesos ar 8:2 sagrāva "Ķekavas" florbolistes, izšķirošo pārsvaru gūstot mača pēdējo 20 minūšu laikā. Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Ieva Priede.

 

Vicelīdere "NND Rīga" šodien viesojās pie "Ķekavas" un 11. minūtē nonāca iedzinējos, jo ar vārtu guvumu izcēlās ķekaviešu kapteine Elīza Elizabete Bērziņa - 0:1. Viešņas gan ļoti ātri attapās - pēc pārdesmit sekundēm rīdziniece Ieva Dimante atjaunoja neizšķirtu (1:1), bet pirmajā pārtraukumā ar divu vārtu pārsvaru devās "NND Rīga" - 3:1. Otrā perioda laikā Rīgas komandas pārsvars nepalielinājās (4:2), bet pēdējā trešdaļā rīdzinieces guva četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt ļoti pārliecinošu panākumu ar 8:2. Jāpiebilst, ka trešajā periodā mājinieces nerealizēja divus soda metienus.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autore Ieva Dimante, Rezultatīvākā par viņu bija tikai Ieva Priede, kura izcēlās ar "hat-trick". Pa 2 (1+1) punktiem guva Paula Egle un Santa Torstere. Par labāko starp ķekavietēm atzina Elīzu Elizabeti Bērziņu. Pēc šīs uzvaras "NND Rīga" ar 16 punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem 2. vietu, bet "Ķekavai" tikai trīs punkti un 5. vieta.

JUGLASCIEMS