"NND Rīga" sagādā pirmo zaudējumu "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm

08.10.2017

nnd_karklina.jpg

Šovakar viena spēle notika arī ELVI florbola līgā sievietēm - vicečempione "NND Rīga" savā laukumā uzņēma šosezon vēl zaudējuma rūgtumu neizgaršojušo komandu "Ķekavas Bulldogs". Pārliecinošu uzvaru ar 8:1 svinēja rīdzinieces, kuru labā pa 4 (3+1) rezultativitātes punktus guva Gunita Kārkliņa.

 

Vicečempione "NND Rīga" pirms mača pret komandu "Ķekavas Bulldogs" turnīra tabulā ieņēma vien ceturto vietu, bet abās pirmajās rindiņās gozējās Kocēnu "Rubene" un "Ķekavas Bulldogs", kas sezonu bija sākušas ar trim uzvarām trijās spēlēs. Rīdzinieces jau pirmā perioda laikā ar Ievas Priedes, Santas Torsteres un Gunitas Kārkliņas vārtu guvumiem lika saprast, ka grib iebilst līdzšinējai kārtībai - 3:0. Otrās trešdaļas laikā "NND Rīga" savu pārsvaru jau dubultoja (6:0), tikai tad ar golu, kā vēlāk izrādījās - goda vārtu guvumu, atbildēja ķekaviete Linda Dadajeva. Pēdējā periodā laukuma saimnieces iemeta vēl divus vārtus un varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:1.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Gunita Kārkliņa, kura ar 4 (3+1) punktiem savā komandā bija arī rezultatīvākā. 3 (2+1) punktus guva Santa Torstere, bet Māra Stapkēviča un Ieva Priede sakrāja pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp ķekavietēm tika atzīta Kristiāna Grāvīte, kuras kontā piespēle vienīgo savas komandas vārtu guvumā. "NND Rīga" pēc šīs uzvaras ar piecās spēlēs gūtiem desmit punktiem turnīra tabulā pakāpās uz pirmo vietu. "Ķekavas Bulldogs" joprojām deviņi punkti un tagad vien 3. vietā.

 

"NND Rīga" - "Ķekavas Bulldogs" 8:1 (3:0, 3:1, 2:0)

Metienu attiecība:

39:22 (17:8, 14:12, 8:2)

Rezultatīvākās:

"NND Rīga" - Gunita Kārkliņa 4 (3+1), Santa Torstere 3 (2+1), Ieva Priede 2 (1+1), Māra Stapkēviča 2 (1+1), Santa Muceniece 1 (1+0), Zane Justamente 1 (0+1).

"Ķekavas Bulldogs" - Linda Dadajeva 1 (1+0), Kristiāna Grāvīte 1 (0+1).

JUGLASCIEMS