"Ogres Vilki" pārspēj līderi "Lielvārde/Fans"

14.11.2016

ogresvilki_016.jpg

13. novembrī Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas viena spēle notika Ogres 1. vidusskolas sporta hallē, kur FK "Ogres Vilki" uzņēma turnīra līderus - "Lielvārde/Fans" florbolistus. Spraigā cīņā uzvaru ar 6:4 guva mājinieki, kuru labā izšķirošos vārtus iemeta Toms Rislings.

 

Maču veiksmīgāk sāka Lielvārdes komanda, kas pirmajā līdz 13. minūtei pēc Ulda Dūniņa un Matīsa Pētera Poļa metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Tikai 18. minūtē, kad ar precīzu raidījumu izcēlās Elvijs Jankovskis, savu nulli no rezultātu tablo nodzēsa arī mājinieki. Otrajā trešdaļā "Ogres Vilku" florbolistiem ar pamatīgu piepūli rezultātu izdevās izlīdzināt - uz lielvārdiešu Matīsa Pētera Poļa un Rūda Žukeļa goliem ar precīziem metieniem atbildēja Kārlis Krastiņš, Stefans Roberts Dimza un Mārtiņš Neilands (4:4). Pēdējā periodā "Lielvārde/Fans" uzbrucēji palika tukšā, bet Ogres komandai uzvaru nodrošināja Toma Rislinga divi vārtu guvumi, otrais no tiem fiksēts pamatlaika pēdējā minūtē, kad bumbiņa tika ievirzīta tobrīd tukšajos lielvārdiešu vārtos - 6:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Edgars Engelbergs, kurš atvairīja 13 no 17 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar trim punktiem katram bija Toms Rislings un Kārlis Krastiņš, bet Elvijam Jankovskim 2 (1+1) punkti. Arī lielvārdiešu sastāvā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs - Mārtiņš Kavoss, kurš sev atvēlētajā laikā neitralizēja sešus no deviņiem metieniem. Rezultatīvākie bija Matīss Pēteris Polis ar diviem goliem un Juris Tretjakovs ar divām piespēlēm.

 

Lai arī "Lielvārde/Fans" zaudēja, tieši šī komanda ar 24 punktiem joprojām saglabā pirmo vietu turnīra tabulā. "Ogres Vilkiem" par trim punktiem mazāk un 3. vieta. Individuāli turnīra rezultatīvākā spēlētāja gods pieder ogrēnietim Elvijam Jankovskim, kuram jau 38 (21+17) punkti. Viņam ar 33 (22+11) punktiem seko maiņas partneris Toms Rislings, bet 6. vietu ar 28 (15+13) punktiem ieņem Kārlis Krastiņš. Rezultatīvākais no lielvārdiešiem ar 27 (15+12) punktiem ir Matīss Pēteris Polis, kuram 7. vieta, bet 8.vietā vēl viens ogrēnietis - Edgars Birkenfelds, kuram 25 (11+14) punkti. 


SF
JUGLASCIEMS