LFS turpinās vadīt Pētersons, ievēlēta jauna valde

31.05.2016

0000_ilvis.jpg

Šodien Rīgā notika Latvijas Florbola savienības (LFS) biedru kopsapulce, kuras laikā par šīs institūcijas prezidentu jau uz trešo termiņu pēc kārtas ievēlēja Ilvi Pētersonu. Ievēlēta arī LFS valde, kurā no 12 locekļiem pieci ir jauni.

 

LFS biedru kopsapulci ar savu klātbūtni un uzstāšanos pagodināja Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektors Indriķis Putniņš un Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis. Turpinājumā sekoja Latvijas Florbola savienības prezidenta Ilvja Pētersona ziņojums, revidenta ziņojums par 2015.gada pārskatu, kā arī LFS komiteju vadītāju ziņojumi, debates par tiem, kā arī informācija par gatavošanos pasaules čempionāta florbolā vīriešiem, kas šī gada nogalē norisināsies Rīgā.

 

Kopsapulces noslēguma notika LFS valdes un prezidenta vēlēšanas. Tā kā sapulcē piedalījās 25 no 29 biedriem, kvorumam ar to bija vairāk nekā pietiekoši. Jaunajā LFS valdē ievēlēja: Ilmāru Blumbergu (Biedrība "Sporta un aktīvās atpūtas klubs"), Initu Dimanti (Biedrība "Florbola klubs SALA"), Arti Drēziņu (Biedrība "MMK Devil&Witches"), Juriju Fedulovu (Biedrība "Florbola klubs "Rīgas Lauvas""), Ansi Kusiņu (Biedrība "Sporta klubs "Lielvārde""), Mārtiņu Maķevicu (Biedrība "Florbola klubs "Talsi""), Andri Pīlupu (Biedrība "Florbola attīstības aģentūra"), Rasu Siliņu (Cēsu novada pašvaldība), Gintu Siliņu (Florbola sporta skola), Egilu Sveili (Biedrība "Florbola klubs "Kurši""), Ilvi Pētersonu (Pasaules 11. čempionāta florbolā vīriešiem Rīcības komitejas priekšsēdētājs) un Andri Dzeni (Pasaules 11. čempionāta florbolā vīriešiem Rīcības komitejas ģenerālsekretāru). Uzreiz pēc tam notika Latvijas Florbola savienības prezidenta vēlēšanas - šajā amatā jau trešo reizi pēc kārtas tika ievēlēts Ilvis Pētersons.

SF
JUGLASCIEMS