ZU14 finālā - "FS Masters/BT1" pret "Lielvārdi/Sporta punkts"

06.05.2016

masters_lvd.jpg

Izšķirošās spēles par medaļām klāt arī Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāta florbolā vecuma grupas ZU14 turnīrā. Rīt, 7.maijā, Lielvārdes novada sporta centrā pulksten 12.00 nūjas cīņā par bronzas medaļām krustos Cēsu "CPSS/Lekrings" un Kocēnu "Rubene", bet pulksten 16.30 cīņā par čempionu kausu dosies Ulbrokas "FS Masters/BT1" un "Lielvārde/Sporta punkts". Finālspēli TV tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

 

ZU14 1.divīzijas regulārajā turnīrā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Ulbrokas "FS Masters/BT1", 16 spēlēs piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Vienīgo  neveiksmi ulbrokiešiem sagādāja vienaudži no komandas "Lielvārde/Sporta punkts", kuriem šajā čempionātā arī ļoti laba bilance – tikai divi zaudējumi. "FS Masters/BT1" ceturtdaļfinālā viegli tika galā ar "Talsu NSS/Krauzers U14" - 8:2 un 13:2, bet pirmajā pusfinālā spēlē ar 8:4 izbraukumā pieveica Kocēnu "Rubeni". Arī savā laukumā "FS Masters/BT1" problēmas neradās - uzvara ar 17:8.

 

Pārliecinoši pusfinālā iesoļoja arī "Lielvārdes/Sporta punkts" jaunieši, kuri divas reizes ar 14:2 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Nedaudz grūtāks ceļš uz pusfinālu izvērtās Cēsu "CPSS/Lekringa" florbolistiem, kuri pēc zaudējuma viesos "Rīgas Lauvām" ar 6:7, mājās uzveica rīdziniekus ar 11:5. Pusfinālā lielvārdieši Cēsīs uzvarēja tikai ar 5:4, bet savās mājās jau triumfēja ar 8:2.

 

Spēles tiešraide: ŠEIT

 

Informāciju sagatavoja Mārtiņš Maķevičs,

LFS Jaunatnes komitejas vadītājs

SF
JUGLASCIEMS