"Ķekavas Bulldogs" uzvar "Bausku", bet paliek pēdējā vietā

09.03.2016

bulldogi_2016.jpg

Šovakar notika arī viena papildturnīra spēle, kurā pie komandas "Bauska" viesojās "Ķekavas Bulldogs"  florbolisti. Lai arī ķekaviešiem izdevās uzvarēt papildlaikā ar 8:7, pēc šī mača kļuva skaidrs, ka viņiem neizdosies pamest turnīra tabulas pēdējo pozīciju.

 

Pirmā perioda laikā viesiem izdevās izvirzīties vadībā ar 5:0, bet otrās trešdaļas sākumā rezultāts kļuva jau 6:0. Cīņas turpinājumā baušķenieki uzsāka pakaļdzīšanos, vēl līdz otrajam pārtraukumam samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (5:6). 54.minūtē rezultāts pirmo reizi kļuva neizšķirts (6:6), līdzsvars uz tablo bija arī pamatlaika beigās - 7:7. Papildlaika 4.minūtē uzvaras vārtus tomēr guva ķekavieši, kuru rindās ar izšķirošo metienu izcēlās Klāvs Jansons - 8:7.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Roberts Blumbergs, kurš šajā mačā atvairīja 35 no 42 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā bija Klāvs Jansons ar 3 (2+1) punktiem, Matīsam Ziemelim un Vladislavam Čerņavskim pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Ņikitu Maksurovu, kuram 2 (1+1) punkti, rezultatīvāki par viņu bija Romualds Paulovičs, kuram 3 (2+1) punkti, kā arī Pēteris Zeltiņš un Gints Velmunskis ar četriem punktiem katram. "Ķekavas Bulldogs" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 18 punktu, bet nav vairs iespējas apsteigt priekšpēdējo vietu ieņemošo "Bausku", kam pirms pēdējās spēles 22 punkti.

SF
JUGLASCIEMS