Buldodzes sezonu noslēdz ar pārliecinošu uzvaru pār LiepU

06.03.2016

bulldogs_2015ss.jpg

Savu ELVI florbola līgas sievietēm šīs sezonas pēdējo spēli šodien aizvadīja "Ķekavas Bulldogs" un LiepU florbolistes. Ķekavietes viesojās liepājnieces un sakāva mājinieces ar 10:1, 6 (5+1) punktus uzvarētāju labā guva Inga Ametere, ar 59 (38+21) punktiem kļūdama par regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju.

 

Jau pirms šīsdienas spēles bija zināms, ka ne "Ķekavas Bulldogs", ne arī LiepU izslēgšanas spēlēs šoreiz nepiedalīsies. Arī vietu secību turnīra tabulā šī mača iznākums nevarēja ietekmēt - liepājnieces palika pēdējā pozīcijā, bet "Ķekavas Bulldogs" - priekšpēdējā. Spēli pārliecinoši uzsāka viešņas, kas pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:0, bet otrās trešdaļas laikā iemeta vēl trīs bezatbildes vārtus - 6:0. Sākoties pamatlaika pēdējai minūtei, "Ķekavas Bulldogs" atradās vadībā ar 10:0. Tikai deviņas (!) sekundes pirms finālsvilpes liepājniecēm Karīnas Mičules personā tomēr izdevās gūt goda vārtus - 1:10.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Melānija Dalbiņa, kuras kontā viena rezultatīva piespēle. Divus golus iemeta Anna Mūrniece, 5 (1+4) punktus savāca Līga Vancāne, bet rezultatīvākā ar 6 (5+1) punktiem bija Inga Ametere. Labākās spēlētājas balvu Liepājas komandas rindās saņēma Una Zboroveca.

JUGLASCIEMS