"Rubene" uzvar buldodzes un triumfē regulārajā turnīrā

05.03.2016

rubene_3sp.jpg

Par ELVI florbola līgas sievietēm regulārajā turnīra uzvarētāju kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene", kas šodien Kocēnos ar 7:2 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, atņemot ķekavietēm cerības piedalīties izslēgšanas spēlēs. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem bija Laura Gaugere.

 

Kocēnu "Rubene" šodien aizvadīja savu pēdējo regulārā turnīra spēle - tikai panākums tajā ļāva čempionēm kārtējo reizi kļūt par uzvarētājām. Rezultātu 15.minūtē atklāja viešņas, turklāt - spēlējot skaitliskajā mazākumā, kad ar precīzu metienu izcēlās Inga Ametere (1:0). Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1), jo "Rubenes" vārdā ar vārtu guvumu atbildēja Elizabete Pavlovska. Otrās trešdaļas laikā divus golus iemeta Edīte Bankava, izvirzot mājinieces vadībā ar 3:1. Pēdējā periodā iniciatīva pilnīgi pārgāja kocēniešu pusē, ļaujot viņām svinēt desmito uzvaru pēc kārtas (7:2) un kļūt par regulārā turnīra uzvarētājām (52 punkti).

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Laura Gaugere, kura ar 5 (3+2) punktiem bija arī rezultatīvākā. Ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Edīte Bankava, kura, ļoti iepspējams, jau kārtējo reizi kļuvusi par rezultatīvā turnīra labāko punktu guvēju - 59 (34+25) punkti. Par labāko starp ķekavietēm atzina Ingu Ameteri, kurai šajā mačā 2 (1+1) punkti. Šis zaudējums laupīja komandai "Ķekavas Bulldogs" pat teorētisku iespēju kvalificēties izslēgšanas spēlēm - ķekavietēm šī sezona jau beigusies...


JUGLASCIEMS