"Rīgas Lauvas" nokož "buldodzes"

14.02.2016

rigaslauvas_2015.jpg

Svarīgu uzvaru cīņā par iekļūšanu ELVI florbola līgas sievietēm izslēgšanas spēļu turnīrā šovakar guva "Rīgas Lauvas", kas savā laukumā ar 7:5 pieveica "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem izcēlās tikai 13 gadus vecā Anna Ankudinova.

 

"Rīgas Lauvas", kas šovakar tikās ar "Ķekavas Bulldogs", par savu mājas spēles vietu bija izvēlējusies Salaspils Sporta namu. Var teikt, ka šis mačs bija sešu punktu vērtībā, jo abas komandas sacenšas par nu jau par pēdējo vakanci izslēgšanas spēļu turnīrā. Rezultāts tika atklāts 14.minūtē, kad precīzs metiens padevās ķekavietei Jolantai Kļavai (1:0), taču drīz vien ar to pašu atbildēja rīdziniece Anna Ankudinova - pēc pirmā perioda kaujiniecisks neizšķirts (1:1). Arī otrajā trešdaļā turpinājās sīva cīņa, tomēr vadībā ar 4:3 izvirzījās laukuma saimnieces. Nedaudz vairāk nekā minūti pirms pamatlaika beigām rezultāts jau kārtējo reizi bija neizšķirts (5:5), bet tad uzvaras vārtus "Rīgas Lauvu" labā guva Paula Sloģe, kurai asistēja Anna Ankudinova - 6:5. Viešņas bija spiestas mainīt vārtsardzi pret sesto laukuma spēlētāju, bet to izmantoja "Rīgas Lauvas", kas iemeta vēl vienu golu un varēja svinēt uzvaru ar 7:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta uzvaras vārtu autore Paula Sloģe, kurai šajā mačā 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Lienei Kraujai, divus golus iemeta Linda Dadajeva, bet rezultatīvākā ar 4 (2+2) punktiem bija tikai 13 gadus vecā Anna Ankudinova. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" rindās saņēma Zanda Ozoliņa, kurai 2 (1+1) punkti, bet rezultatīvākā ar trim piespēlēm bija Līga Vancāne. "Rīgas Lauvas" pēc šī panākuma ar 20 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 4.vietā. "Ķekavas Bulldogs" no rīdziniecēm atpaliek par pieciem punktiem.

SF
JUGLASCIEMS