"Ķekavai" svarīga uzvara pār "Nost No Dīvāna"

14.02.2016

kekava_lvd14.jpg

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm FK "Ķekava" viesojās pie FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna" florbolistēm un izcīnīja uzvaru ar 7:4, turnīra tabulā atgūstot pirmo vietu. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem bija Elīza Bērziņa.

 

FK "Ķekava" savā iepriekšējā spēlē ar 7:10 piekāpās čempionei "Rubenei" (Kocēni) un pirmo reizi kopš sezonas sākuma sliktākas vārtu attiecības dēļ zaudēja turnīra līderes statusu. Tomēr ķekavietēm viena spēle bija rezervē, tāpēc ļoti svarīgi bija šodien uzvarēt trešās vietas īpašnieci - FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna", kas nostabilizējusies 3.vietā. Rezultātu 8.minutē atklāja ķekaviešu kapteine Elīza Bērziņa (1:0), tomēr pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1), jo ar precīzu metienu atbildēja rīdziniece Ilze Justamente. Otrās trešdaļas laikā minimālu pārsvaru (4:3) ieguva "Ķekava". Pēdējā perioda laikā ķekavietes vadības grožus no rokām vairs neizlaida - tika svinēta uzvara ar 7:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Līga Akmeņkalne, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. 3 (2+1) punktus viņas komandā guva Elīza Bērziņa, bet pa diviem goliem iemeta Sintija Kalvāne un Laura Skujevska. Kā labāko starp "NND" spēlētājām nosauca vienu vārtu autori Agnesi Saulīti, bet rezultatīvākas par viņu bija Ieva Priede un Valērija Babiča, kurām 2 (1+1) punkti. Pēc šī panākuma 

JUGLASCIEMS