"Lielvārde" čempioni "Lekringu" noliek arī uz saviem dēļiem

13.02.2016

lielvarde_plakats.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra uzvarētāja "Lielvārde" šovakar savā laukumā uzņēma pašreizējo čempioni - Cēsu "Lekringu". Tāpat kā abu komandu pirmā apļa spēlē, arī šoreiz pārāki izrādījās lielvārdieši - 8:3. Pa 3 (2+1) punktiem uzvarētāju labā guva Kaspars Mudelis un Toms Akmeņlauks.

 

"Lielvārde", šosezon tiekoties ar čempioni "Lekringu" Cēsīs, svinēja uzvaru ar 4:3. Šīvakara mačā, kas notika Lielvārdes novada sporta centrā, uzvara vairāk bija vajadzīga cēsniekiem, kuri noteikti gribēja nosargāt savu 3.vietu un sava laukuma priekšrocības ceturtdaļfinālā, kamēr "Lielvārde" jau pirms laba laika bija uzvarējusi regulārajā turnīrā. Spēli veiksmīgāk sāka tieši viesi, kuri pēc Emīla Dzalba un Toma Rīsmaņa metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Tikai pirmā perioda izskaņā Lielvārdes komandai vienus vārtus atguva Kaspars Mudelis - 1:2. Otrajā trešdaļā tika gūti divi vārti - vadībā ar 3:2 izvirzījās laukuma saimnieki. Pēdējā periodā "Lielvārde" vadības grožus no rokām vairs neizlaida, bet svinēja ļoti pārliecinošu panākumu ar 8:3.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina Kasparu Mudeli, kuram 3 (2+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Tomam Akmeņlaukam, bet 2 (1+1) punktus savāca Gints Klēģers. Labākā spēlētāja balvu Cēsu komandā saņēma Toms Šmits, kurš ar rezultativitāti šajā mačā neizcēlās. "Lielvārde" regulāro turnīru noslēdza 1.vietā ar 58 punktiem, ceturtdaļfinālā spēkosies ar Liepājas "Kuršiem". "Lekringam" tikai 42 punkti un 5.vieta, bet izslēgšanas spēlēs pretī stāsies Kocēnu "Rubene".

 

Videointervijas: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS