"Mogo-RTU/Rockets" rezultatīvā spēlē pārspēj "Pārgauju"

13.02.2016

mogo_jansons.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem vicečempione "Mogo-RTU/Rockets" šovakar viesojās pie Stalbes "Pārgaujas", kur svinēja panākumu ar 15:7, pateicoties kam regulārajā turnīrā ierindojās 3.vietā, bet izslēgšanas spēlēs krustos nūjas ar "Valmieru/ViA". Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Gvido Lauga, Edijs Hammers, Mārtiņš Mende un Jānis Jansons.

 

"Mogo-RTU/Rockets", kas pirms šīsdienas spēles turnīra tabulā ieņēma tikai 5.vietu, viesojās pie Stalbes "Pārgaujas". Pirmo desmit minūšu laikā viesi izvirzījās vadībā ar 4:0, ievērojami nosvērdami uzvaras svaru kausu savā pusē. Pēc pirmā perioda rīdziniekiem bija triju vārtu pārsvars (7:4), bet spēles vidū varēja domāt, ka abas komandas mēģina uzlabot šīs sezonas līgas rezultativitātes rekordu - 9:5. Tomēr mača otrajā daļā vārtu birums nedaudz apsīka, lai gan golu joprojām bija gana daudz - pēc otrās trešdaļas "Mogo-RTU/Rockets" atradās vadībā ar 11:6, bet visā spēlē uzvarēja ļoti pārliecinoši - 15:7.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Mārtiņš Mende, kurš izcēlās ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem. Pa četriem punktiem vēl arī Edijam Hammeram, Gvido Laugam un Jānim Jansonam, pa diviem goliem iemeta Juris Gribusts un Miķelis Dravnieks. Par labāko starp stalbiešiem atzina Lauri Ābolu, kuram 2 (1+1) punkti, pa trim punktiem guva Olafs Zvīnis un Andris Rodionovs. "Mogo-RTU/Rockets", pateicoties savai uzvarai un divu sāncenšu zaudējumiem, turnīra tabulā pakāpās uz 3.vietu, bet izslēgšanas spēles sāks ar sēriju pret "Valmieru/ViA".

JUGLASCIEMS