"Talsi/Krauzers" grauj Ķekavā, tomēr spēlēs papildturnīrā

13.02.2016

talsi_2016.jpg

"Talsu/Krauzera" florbolisti šovakar viesojās pie "Ķekavas Bulldogs", kur izdarīja visu, ko varēja (9:4), tomēr ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas turnīrā netika, jo uzvaru svinēja arī galvenā konkurente "Kurši". Rezultatīvākais starp talseniekiem ar 4 (3+1) punktiem bija Jānis Ragovskis.

 

"Talsi/Krauzers" pie "Ķekavas Bulldogs" ieradās ar zināmām cerībām tomēr kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Lai tas notiktu, talseniekiem bija ne vien pašiem jāuzvar, bet arī jācer uz Liepājas "Kuršu" klupienu "Bauskā". Lai arī pēc pirmā perioda Talsu un Ķekavas komandu cīņā rezultāts bija neizšķirts (1:1), turpinājumā izpaudās ievērojams viesu pārsvars - pēc otrās trešdaļas viņi atradās vadībā ar 5:2, bet visā mačā svinēja pārliecinošu uzvaru ar 9:4. Tiesa, talsenieku sapnim par izslēgšanas spēlēm šosezon nebija lemts piepildīties, jo uzvaru šovakar svinēja arī "Kurši".

 

Labākā spēlētāja titulu uzvarētāju rindās saņēma Jānis Škutāns, kura kontā divi goli. Rezultatīvāki par viņu bija Matīss Jansons un Mārtiņš Lapsiņš, kuriem pa trim punktiem, kā arī Jānis Ragovskis ar 4 (3+1) punktiem. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Uģi Savicki, kuram 4 (3+1) punkti, viņa komandas biedrs Rūdolfs Blūms izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Kā "Talsiem/Krauzeram", tā arī "Ķekavas Bulldogs" būs jāpiedalās divu apļu papildturnīrā. Talsenieki to sāks ar 23 punktiem, bet ķekaviešiem ir 10 punktu.

SF
JUGLASCIEMS