Ulbrokieši sagrauj "Rīgu" un izveido pirmo "play-off" pāri

12.02.2016

ulbroka_2015c.jpg

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem notika viena spēle, kurā "Ulbroka/FS Masters" viesojās pie FK "Rīga" florbolistiem. Pārliecinošu uzvaru ar 13:5 izcīnīja ulbrokieši, kuri tādejādi regulārajā turnīrā izcīnīja 2.vietu, bet ceturtdaļfinālā sev pārī dabūja šīvakara pretiniekus - rīdziniekus.

 

"Ulbroka/FS Masters" jau pirms šīvakara spēles bija turnīra vicelīderes godā. Bija skaidrs, ka, uzvarot pamatlaikā, Ulbrokas komanda ne tika saglabās 2.vetu turnīra tabulā, bet arī saņems ceturtdaļfinālā pretiniekos FK "Rīga" florbolistus, kuri jau iepriekš bija ieņēmuši 7.vietu bez iespējas pakāpties uz augšu vai noslīdēt zemāk.

 

Ulbrokieši maču Rīgas Olimpiskajā sporta centrā sāka ļoti pārliecinoši, jau pirmo 12 minūšu laikā izvirzoties vadībā ar 3:0. Arī pēc pirmā perioda viņiem bija triju vārtu pārsvars - 4:1. Pēc otrās trešdaļas viesu pārsvars kļuva graujošs (8:2). Pēdējā perioda sākumā rīdziniekiem trīs vārtus izdevās atgūt (5:8), tomēr galarezultātā tas neglāba viņus no pamatīgas sagrāves - 5:13.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Edžus Ceriņš, kuram 3 (2+1) punkti. Ar "hat-trick" izcēlās Ēriks Akulovs, bet pa četriem punktiem savāca Kārlis Bulāns, Toms Niedre un Kaspars Šķēls. Labākā spēlētāja balvu mājinieku komandā saņēma Lauris Zaicevs, kurš ar 5 (4+1) punktiem bija rezultatīvākais. 3 (1+2) punktus guva līgas rezultatīvākais spēlētājs Toms Bitmanis.

SF
JUGLASCIEMS