Sporta skolām piedāvā antidopinga izglītības pasākumus

04.02.2016

ieva.jpg

Valsts sporta medicīnas centra Antidopinga nodaļa (tālāk - Antidopinga nodaļa), kas Latvijā koordinē dopinga kontroļu un izglītības pasākumu veikšanu antidopinga jomā, aicina sporta skolas pieteikties antidopinga izglītības pasākumu veikšanai 2016.gada laikā.

 

Antidopinga nodaļa 2015.gadā Erasmus+ projekta "Jauniešu iesaistīšana antidopinga pasākumu īstenošanā" (http://www.preplay.si) ietvaros ir atlasījusi un apmācījuši 20 jauniešus - antidopinga vēstnešus, kuri 2016.gada laikā kopā ar Antidopinga nodaļas speciālistiem plāno viesoties Latvijas sporta skolā.

 

Piedāvājam 20 lekcijas laika posmā no 2016. gada februāra līdz oktobrim. Plānotais lekciju garums ir 90 minūtes. Sākot no 15.februāra esam gatavi aptuveni vienu reizi nedēļā izbraukt uz sporta skolām. Lai būtu vieglāk vienoties par datumiem un lai vēlamais lekciju datums nepārklātos ar citas skolas izvēlēto datumu, esam izveidojuši excel failu, kurā variet redzēt citu skolu izvēlētos datumus.

 

Excel fails: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oFUf6DJLTa95gnjlKsF7nyGqRIk4Nau2vHC_YdT4TKc/edit?usp=sharing

 

Aicinām izrādīt iniciatīvu, sazināties ar Antidopinga nodaļas izglītības menedžeri Ievu Atmini (tālr.22322449, epasts: ieva.atmine@antidopings.lv) vai aizpildīt excel failu, lai rezervētu Jūsu sporta skolai vēlamo datumu.

 

Ņemot vērā, ka 2016.gada laikā visās sporta skolās nebūs iespējams veikt antidopinga izglītības pasākumus, sadarbību šajā jomā varēsim turpināt arī nākamajos gados.

 

Ja ir kādi jautājumi, rakstiet un mēs centīsimies Jums atbildēt!

SF
JUGLASCIEMS