OXDOG florbola vasaras nometne - jau septīto reizi

04.02.2016

oxdog_vasara_2016.jpg

Jau septīto vasaru pēc kārtas biedrība LINO.LV rīkos populāro vasaras florbola nometni, kurā pulcējas jaunie florbolisti no visas Latvijas. Arī šajā vasarā OXDOG florbola vasaras nometne norisināsies Kocēnu sporta centrā, kurā ir radīti vislabvēlīgākie apstākļi sportošanai un atpūtai. 

 

Varam lepoties ar jaunajiem florbolistiem, kuri piedalījušies vairākās mūsu rīkotajās nometnēs un ir debitējuši jauniešu un pieaugušo Latvijas izlasēs, un rādījuši atzīstamus sniegumu arī augstākajā līmenī – Latvijas čempionātā. Piemēram, Artūrs Jurševskis, Toms Bitmanis, Pauls Erenbots, Olafs Zvīnis, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Ozoliņš, Leo Lapiņš, Ričards Dēvits un daudzi citi.

 

2016. gada vasaras nometnes treneru komanda - Jurijs Fedulovs (komandas "Rīgas Lauvas", Latvijas sieviešu un U19 meiteņu izlases galvenais treneris), Jānis Inģists (komandas ”Rubene” galvenais treneris), Ainārs Juškēvičs (jauniešu komandu "FS Masters/Ulbroka" treneris), Juris Zilberts (komandas "Rubene" spēlētājs un jauniešu komandu "Rubene" treneris), Linda Līce (komandas "Rubene" spēlētāja un jauniešu komandu "Rubene" trenere), Pauls Erenbots (komandas "Lekrings" spēlētājs), Valērijs Bodnieks (Latvijas sieviešu un U19 meiteņu izlases vārtsargu treneris).

 

 

"OXDOG Vasaras Nometne 2016" treneru saraksts vēl tiks papildināts. Aicinām pieteikties 8 – 18 gadus vecus bērnus un jauniešus ar vai bez priekšzināšanām florbolā.

 

Pirmajā nometnes nedēļā no 12. jūnija līdz 18. jūnijam nodarbības notiks jaunākajiem - 8 – 12 gadus vecajiem florbolistiem, bet no 4. jūlija līdz 10. jūlijam nodarbības notiks vecākajiem dalībniekiem.

 

Pirmie desmit pieteikušies dalībnieki no katras grupas piedalīsies izlozē, kurā būs iespēja laimēt OXDOG jaunās sezonas florbola nūju, kā arī visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties inventāru ar 50% atlaidi no OXDOG. Būs arī speciāls piedāvājums no nometnes sadarbības partnera – ASICS – sporta apavu ražotāja.

 

Uz tikšanos vasarā!

 

Izmantotie resursi:

www.lino.lv

JUGLASCIEMS