"Mogo-RTU/Rockets" paņem trīs punktus no buldogiem

30.01.2016

mogo_2015b.jpg

Smagi nākušu panākumu pret ELVI florbola līgas pastarīti "Ķekavas Bulldogs" izcīnījusi vicečempione "Ķekavas Buldogs", kas šovakar savā laukumā izšķirošo pārsvaru guva tikai pēdējā periodā - 8:4. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (1+3) punktiem bija Gvido Lauga.

 

"Ķekavas Bulldogs" florbolisti, kuri šovakar viesojās pie "Mogo-RTU/Rockets", sen jau zaudējusi iespēju kvalificēties izslēgšanas spēlēm, bet cīnās par punktiem, kas tai noderēs četru vājāko komandu papildturnīrā. Lai arī jau mača sākumā pa vārtiem guva rīdzinieki Juris Gribusts un Henrijs Uzraugs (2:0), līdz pirmajam pārtraukumam ķekavieši Klāvs Jansons un Atis Lazdiņš atbildēja ar to pašu - 2:2. Neizšķirts (3:3) bija arī pēc otrā perioda, tikai pēdējā trešdaļā laukuma saimniekiem izdevās iegūt pārsvaru un svinēt uzvaru ar 8:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Andris Blumbahs, kurš izcēlās ar "hat-trick". Rezultatīvāks par viņu bija tikai Maksims Černovs ar 4 (1+3) punktiem, bet Oskaram Fīrmanim un Jānim Jansonam pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp ķekaviešiem atzina divu vārtu autoru Jāni Liepu, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Klāvs Jansons. "Mogo-RTU/Rockets" pēc šī panākuma ar 40 punktiem pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS