"Rubenei" uzvara pār "Ķekavas Bulldogs"

30.01.2016

rubene_pol.jpg

Kārtējo uzvaru ELVI florbola līgā sievietēm izcīnījusi pašreizējā čempione un turnīra vicelīdere Kocēnu "Rubene", kas šovakar viesos ar 5:2 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (1+2) punktiem bija Elizabete Pavlovska.

 

Kocēnu "Rubene" bija uzvarējusi "Ķekavas Bulldogs" florbolistes čempionāta pirmajās divās spēlēs (6:4 un 8:2), kā arī noteikti gribēja to izdarīt šodien, kad ķekavietēm nācās iztikt bez līgas rezultatīvākās spēlētājas Ingas Ameteres. Pirmais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem (0:0), bet otrās trešdaļas sākumā pēc Lības Mikovas un Paulas Egles metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās viešņas kocēnietes. Ķekavietes gan nepadevās - Kate Jeiga un Kristīna Degina spēja atjaunot neizšķirtu (2:2), tomēr mača turpinājumā vārtus guva tikai "Rubene" - pēc otrās trešdaļas 3:2, bet visā spēlē uzvara ar 5:2.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām atzina Elizabeti Pavlovsku, kura ar 3 (1+2) punktiem bija arī rezultatīvākā. Divi goli Paulas Egles kontā, bet ar divām piespēlēm izcēlās Baiba Juruša. Par labāko starp ķekavietēm atzina vārtsardzi Elīnu Jeigi, kura atvairīja 24 pretinieču metienus. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 31 punktu vāl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas 2.vietā.

JUGLASCIEMS