"Rubenei" no buldogiem tikai divi punkti

10.01.2016

rubene_matisons.jpg

Otrajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē pēc kārtas savu punktu krājumu papildinājusi turnīra pastarīte "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar Kocēnos tikai pagarinājumā piekāpās "Rubenei" - 3:4. Uzvaras vārtus kocēniešu labā iemeta Ingars Matisons.

 

"Ķekavas Bulldogs" florbolisti vēl pavisam nesen bija piedzīvojuši desmit zaudējumus pēc kārtas, bet aizvakar šo nepatīkamo sēriju pārtrauca, savā laukumā ar 7:3 sakaujot "Bausku". Spēle Kocēnos pret "Rubeni" ķekaviešiem sākās ne pārāk veiksmīgi, jo jau pirmā perioda vidū pēc Jāņa Bagāta un Ingara Matisona metieniem viņi nonāca iedzinējos ar 0:2. Tomēr uzreiz pēc tam ar golu atbildēja Everts Emīls Gertsons (1:2), bet pirms paša pārtraukuma rezultatīvs metiens padevās arī "Ķekavas Bulldogs" spēlētājam Klāvam Jansonam - 2:2. 25.minūtē vadībā ar 3:2 jau izvirzījās viesi. Laukuma saimniekiem tikai pēdējās trešdaļas vidū izdevās atjaunot līdzsvaru uz rezultātu tablo (3:3), ar tādu rezultātu noslēdzās pamatlaiks. Papildlaikā kocēniešiem vajadzēja nepilnas divas minūtes, lai Ingars Matisons pārvērstu uzvaras vārtu guvumā Ata Stepāna piespēli - 4:3.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina uzvaras vārtu autoru Ingaru Matisonu, kuram šajā mačā "hat-trick". Viņa komandas biedram Atim Stepānam divas rezultatīvas piespēles. Labākā spēlētāja balvu Ķekavas komandā saņēma vārtsargs Jānis Bramanis, kurš atvairīja 49 (!) pretinieku metienus. Rezultatīvākais viņa komandā ar divām piespēlēm bija Oskars Repke. Kocēnu "Rubene" pēc šo divu punktu iegūšanas ar 28 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 6.vietā, bet "Ķekavas Bulldogs", kas izcīnīja vienu punktu, ar deviņiem punktiem joprojām ieņem pēdējo vietu.


JUGLASCIEMS