Buldogi pret "Bausku" pārtrauc 10 zaudējumu sēriju

08.01.2016

bulldogs_2015.jpg

Pēc desmit pēc kārtas ELVI florbola līgā piedzīvotiem zaudējumiem pie uzvaras beidzot tikuši "Ķekavas Bulldogs" florbolisti, kuri šovakar savā laukumā ar 7:3 apspēlēja "Bausku". Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Renāts Degins.

 

Ķekavas sporta namā šovakar nūjas krustoja divas komandas, kuras pēdējā laikā pametuši vairāki vadoši spēlētāji - "Ķekavas Bulldogs" un "Bauska". Sevišķi grūti bija klājies ķekaviešiem, kuri jau desmit mačus pēc kārtas nebija izcīnījuši ne punkta. Pastarīšu spēles rezultātu 9.minūtē atklāja baušķenieks Pēteris Zeltiņš (1:0), bet jau nākamajā minūtē ar vārtu guvumu atbildēja ķekavietis Renāts Degins - 1:1. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars mājiniekiem (2:1), vienu vārtu handikapu "Ķekavas Bulldogs" saglabāja arī otrās trešdaļas laikā - 3:2. Pēdējā perioda sākumā viesi panāca izlīdzinājumu (3:3),  bet atlikušajā laikā vārtus guva tikai laukuma saimnieki, kuri, skanot finālsvilpei, varēja svinēt itin pārliecinošu uzvaru - 7:3.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina Renātu Deginu, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa 2 (1+1) punktiem Klāva Jansona un Vladislava Čerņavska kontā. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma divu vārtu autors Valdis Vāvers, 2 (1+1) punkti Pēterim Zeltiņam. Ķekaviešiem pēc šī panākuma turnīra tabulā astoņi punkti, tas gan neļauj viņiem pamest pēdējo vietu.

JUGLASCIEMS