FK "Kurši" sarūpē buldogiem jau 12. zaudējumu

19.12.2015

kursi_2015s.jpg

12. zaudējumu šosezon un desmito neveiksmi pēc kārtas piedzīvojusi ELVI florbola līgas vīriešiem pastarīte "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar Liepājā ar 2:10 atzina vietējās komandas "Kurši" pārākumu. Uzvarētāju labā Miķelis Krūms guva 3 (2+1) punktus.

 

Liepājas "Kurši", kuru rindās šovakar debitēja pieredzējušais Mihails Kostusevs, kurš iepriekš spēlēja Šveicē, Liepājas Olimpiskajā centrā uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Jau pirmā perioda laikā liepājnieki izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrās trešdaļas sākumā viesi vienus vārtus atguva (1:3), bet intrigu radīt nespēja, jo pēc otrā perioda "Kurši" atradās vadībā jau ar 7:1, bet visā spēlē svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 10:2.

 

Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma divu vārtu autors Edgars Freimanis, bet rezultatīvāks par viņu ar 3 (2:1) punktiem bija Miķelis Krūms. Pa 2 (1+1) punktiem savāca Rolands Kovaļevskis, Oskars Bergmanis, Kristaps Ošs-Ervics un Ričards Dēvits. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Ralfu Ersti, kurš ar rezultativitātes punktiem gan neizcēlās. Liepājas "Kurši" pēc šīs uzvaras ar 17 punktiem pakāpās uz 8.vietu turnīra tabulā.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS