"Talsi/Krauzers" nosargā uzvaru pār "Pārgauju"

28.11.2015

talsi_2015u.jpg

Otro panākumu pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem izcīnījuši "Talsu/Krauzera" florbolisti, kuri, savā laukumā uzņemot Stalbes "Pārgauju", spēles otrajā pusē teju pamanījās izsēt visu piecu vārtu pārsvaru, tomēr varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 7:6. Ar 4 (2+2) punktiem talsenieku rindās izcēlās Jānis Ragovskis.

 

"Talsi/Krauzers" šovakar savā laukumā spēkojās ar Stalbes "Pārgauju". Lai arī spēles rezultātu Gata Gaiļa personā atklāja viesi (1:0), pēc pirmā perioda vadībā ar 4:1 atradās talsenieki, bet spēles vidū "Talsu/Krauzera" pārsvars sasniedza pat piecus vārtus – 6:1. Mača otrajā pusē spēles garšu atguva stalbieši, kas strauji sāka deldēt pretinieku pārsvaru. Līdz pamatlaika beigām bija palikušas nedaudz mazāk par sešām minūtēm, kad "Pārgauja" guva savus sestos vārtus, panākot 6:7. Aizvest no Talsiem kaut punktu stalbiešiem patraucēja divi noraidījumi - "Talsi/Krauzers" svinēja smagi nākušu uzvaru ar 7:6.

 

Par labāko spēlētāju starp talseniekiem atzina Jāni Ragovski, kurš 4 (2+2) punktiem bija arī rezultatīvākais, pa diviem goliem iemeta Ģirts Škuburs un Mārtiņš Maķevics. Labākā spēlētāja balvu viesu komandas rindās ieguva Emīls Eglītis, kura kontā trīs goli, pa 2 (1+1) punktiem savāca Gatis Gailis un Oskars Balodis. Talsu komanda pēc šīs uzvaras ar 17 punktiem joprojām ieņem 7.vietu.


JUGLASCIEMS