Raksturu duelī "Rubene" pieveic "Valmieru/ViA"

22.11.2015

rubene_aa.jpg

Ārkārtīgi sīva ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur FBK "Valmiera/ViA" uzņēma savus pašus tuvākos kaimiņus – Kocēnu "Rubenes" florbolistus. Tikai pēdējā trešdaļā uzvaras svaru kausu savā pusē izdevās nosvērt kocēniešiem, kuri bija pārāki ar 6:4, rezultatīvākais - "Rubenes" spēlējošais treneris Ivars Jēkabsons (3 (2+1) punkti).

 

Pirms Vidzemes Olimpiskajā centrā notikušā mača starp FBK "Valmiera/ViA" un Kocēnu "Rubeni" ļoti grūti bija par favorītiem nosaukt vienus vai otrus sāncenšus, bija skaidrs, ka viss izšķirsies laukumā. Mājinieki valmierieši nebija pārāk viesmīlīgi – jau 5.minūtē bumbiņu viesu vārtos raidīja Ivo Balodis – 1:0. Tikai pāris minūtes pirms pirmā pārtraukuma ar to pašu atbildēja kocēnietis Atis Stepāns – 1:1. Otrajā trešdaļā vispirms vadībā ar 2:1 izvirzījās Valmieras komanda, pēc tam par rezultātu 3:2 priecājās "Rubene", bet pirms izšķirošajām 20 minūtēm rezultāts atkal bija neizšķirts – 3:3. Arī pēdējo periodu labāk sāka mājinieki, kuri trešo reizi izvirzījās vadībā (4:3), bet atlikušajā laikā trīs bezatbildes golus iemeta Kocēnu komanda, svinot uzvaru ar 6:4.

 

Kā labāko starp uzvarētājiem nosauca "Rubenes" spēlējošo treneri Ivaru Jēkabsonu, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. 2 (1+1) punkti Ata Stepāna kontā. Labākā spēlētāja balva Valmieras komandā tika divu vārtu autoram Ivo Balodim. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 19 punktiem palecās uzreiz uz 3.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS