"Rīgas Lauvas" galotnē salauž LiepU pretestību

22.11.2015

rigaslauvas_2015.jpg

Pie trešās uzvaras ELVI florbola līgā tikusi komanda "Rīgas Lauvas", kas šovakar savā laukumā ar 8:4 pārspēja LiepU florbolistes, izšķirošo pārsvaru gūstot spēles pēdējās sešās minūtēs. Ar "hat-trick" izcēlās Monika Džigure.

 

"Rīgas Lauvām" pirms šīsdienas mača pret LiepU bija divas uzvaras, viena no tām – tieši pret liepājniecēm (12:3). Savā laukumā rīdziniecēm tik pārliecinošs rezultāts neizdevās. Pirmajā periodā mājinieču rēķinu ar precīzu metienu atklāja Monika Džigure (1:0), taču vēl līdz pirmajam pārtraukumam viešņas Lindas Jēgeres personā spēja atbildēt ar to pašu – 1:1. 25.minūtē vadībā ar 2:1 pat spēja izvirzīties Liepājas komanda, taču "Rīgas Lauvas" ātri atguvās un pirms otrā pārtraukuma panāca 3:2 sev par labu. Arī sešas minūtes pirms pamatlaika beigām laukuma saimniecēm bija tikai vienu vārtu pārsvars (5:4), taču līdz finālsvilpei tika iemesti trīs bezatbildes vārti, kas Rīgas komandai ļāva svinēt samērā pārliecinošu uzvaru ar 8:4.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Ieva Dimante, kuras kontā divas rezultatīvas piespēles. Divas piespēles arī Ievai Ločmelei, divi goli Paulai Zutei, 3 (2+1) punkti Lienei Kraujai, bet Monika Džigure guva trīs vārtus. Par labāko starp liepājniecēm atzina vienu vārtu autori Kristīni Matisoni, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Kate Gārde. "Rīgas Lauvas" pēc šīs uzvaras ar astoņiem punktiem joprojām ieņem 5.vietu turnīra tabulā.

SF
JUGLASCIEMS