"Rubene" pārliecinoša pret "Ķekavas Bulldogs"

22.11.2015

rubene_daamas.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm sesto uzvaru izcīnījusi Kocēnu "Rubene", kas šodien savā laukumā ar 8:2 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Trīs golus iemeta kocēniešu rezultatīvākā spēlētāja Liene Adamane.

 

"Rubene" šodien Kocēnu sporta namā uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Viešņas ātri iejutās un 11.minūtē Inga Ametere vadībā ar 1:0 izvirzīja ķekavietes. Pēc pirmā perioda rezultāts gan neizšķirts (1:1), jo ar precīzu metienu atbildēja Juta Muravska. Mača turpinājumā arvien vairāk izpaudās kocēniešu pārsvars, kuras otrajā trešdaļā panāca 5:2 par labu sev, bet pēdējā periodā pretinieču vārtsardzi sarūgtināja vēl trīs reizes – 8:2.

 

Par labāko starp uzvarētājām atzina Jutu Muravsku, kurai 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Tieši tikpat daudz punktu arī Edītei Bankavai, Elizabete Pavlovska savāca 3 (1+2) punktus, bet ar "hat-trick" izcēlās Liene Adamane. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" rindās saņēma Inga Ametere, kuras kontā viens gols. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 16 punktiem pakāpās uz 2.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS