ELVI līgā vēl četras komandas noslēgs pirmo apli

22.11.2015

Vakar par pirmajām ELVI florbola līgas vīriešiem komandām, kas aizvadījušas visas vienpadsmit pirmā apļa spēlēm, kļuva "Lielvārde", "Talsi/Krauzers", "Bauska" un "Ķekavas Bulldogs". Šodien turnīrā notiks vēl trīs spēles (Spuņciemā, Ulbrokā un Valmierā), pēc kurām tādā pašā statusā būs arī "Mogo-RTU/Rockets", "Ulbroka/FS Masters", FBK "Valmiera/ViA" un Stalbes SK "Pārgauja".

 

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

 

Pulksten 13:00 "Mogo-RTU/Rockets" – SK "Pārgauja" (SN "Pīlādzītis", Spuņciemā)

Rīgas "Mogo-RTU/Rockets" (2.) desmit spēlēs izcīnījusi 19 punktus. Iepriekšējā mačā rīdzinieki viesos ar 13:3 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Rezultatīvākais komandā un otrais labākais visā līgā ar 26 (18+8) punktiem ir Gvido Lauga.

Stalbes SK "Pārgauja" (11.) deviņās spēles tikusi pie divām uzvarām un septiņiem punktiem. Šobrīd stalbiešiem četri zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējais tika piedzīvots savā laukumā – ārkārtīgi rezultatīvā cīņā un tikai pagarinājumā – 14:15 pret "Ulbroku/FS Masters". Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 17 (9+8) punktiem ir Olafs Zvīnis.

 

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – FK "Rīga" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (4.) desmit spēlēs tikusi pie 18 punktiem. Tagad ulbrokiešiem ir trīs uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta Stalbē pār vietējo "Pārgauju" – 15:14 pagarinājumā. Rezultatīvākais komandā un sestais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 24 (16+8). Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.76% atvairītu metienu ir otrais labākais līgā.

FK "Rīga" (10.) deviņos mačos ieguvusi 11 punktus. Iepriekšējā spēlē rīdzinieki savā laukumā ar 4:9 atzina "Valmieras/ViA" pārākumu. Rezultatīvākais Rīgas komandā un trešais labākais visā turnīrā ir Toms Bitmanis, kuram 26 (17+9) punkti.

 

Pulksten 18:00 FBK "Valmiera/ViA" – "Rubene" (Vidzemes OC, Valmierā)

FBK "Valmiera/ViA" (5.) aizvadījusi desmit spēles, gūstot 17 punktus, šobrīd valmieriešiem ir divas uzvaras pēc kārtas. Iepriekšējā mačā valmierieši viesos ar 9:4 sakāva "Rīgu". Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 20 (14+6) punktiem ir Mārtiņš Broks. "Valmieras/ViA" vārtsargs Agris Rogainis ar 82.99% atvairītu metienu šobrīd ir trešais labākais līgā.

Kocēnu "Rubene" (6.) deviņās spēles izcīnījusi 16 punktus. Šobrīd kocēniešiem ir četras uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta savā laukumā pār "Bausku" – 9:5. Rezultatīvākais starp kocēniešiem un piektais labākais punktu guvējs visā līgā ir Ritvars Bērziņš - 25 (12+13), Atim Stepānam 24 (11+13) punkti. 

 

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

 

Pulksten 16:30 "Rubene" – "Ķekavas Bulldogs" (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (3.) čempionātā aizvadījusi sešas spēles, tiekot pie 13 punktiem. Šobrīd kocēnietēm ir piecas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika gūta Rīgā, kad tikai pagarinājumā ar 4:3 izdevās pārspēt FK "NND". Rezultatīvākā Kocēnu komandā un piektā labākā visā līgā ar 12 (9+3) punktiem ir Liene Adamane. Ar šīsdienas pretiniecēm kocēnietes šosezon reizi jau tikušās, viesos izcīnot uzvaru ar 6:4.

"Ķekavas Bulldogs" (4.) aizvadījusi astoņus mačus, izcīnot deviņus punktus, bet vakar savā laukumā Ķekavas komanda ar 4:5 piekāpās Rīgas FK "NND". Rezultatīvākā Ķekavas komandā un visā līgā ir Inga Ametere ar 22 (13+9) punktiem.

 

Pulksten 18:00 "Rīgas Lauvas" – LiepU (O.Kalpaka psk., Rīgā)

"Rīgas Lauvas" (5.) nospēlējusi septiņas spēles, tiekot pie pieciem punktiem. Iepriekšējā mačā rīdzinieces viesos ar 3:6 atzina "Ķekavas" pārākumu. Rezultatīvākā rīdzinieču komandā ar 12 (9+3) punktiem ir Linda Dadajeva. Ar LiepU "Rīgas Lauvas" šosezon reiz jau tikās, sakaujot liepājnieces viņu laukumā ar 12:3.

LiepU (6.) florbolistes čempionāta sešās spēlēs izcīnījušas tikai vienu uzvaru un trīs punktus. Šobrīd Liepājas komanda piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, pēdējais no tiem bija vakar viesos pret "Ķekavu" – 2:8. LiepU rezultatīvākā spēlētāja ar 8 (7+1) punktiem ir Kate Gārde.

SF
JUGLASCIEMS