"Mogo-RTU/Rockets" nomētā Ķekavas buldogus

13.11.2015

mogo_2015b.jpg

Pārliecinošu uzvaru ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē šovakar izcīnīja "Mogo-RTU/Rockets", kas viesos ar 13:3 sagrāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Uzvarētāju rindās ar sešiem goliem izcēlās Henrijs Uzraugs.

 

"Ķekavas Bulldogs" florbolisti, kas šovakar savā laukumā uzņēma Rīgas "Mogo-RTU/Rockets", pēc pirmā perioda zaudēja tikai ar 1:2 – uz pretinieka Gvido Laugas diviem precīzajiem metieniem ar vienu golu bija izdevies atbildēt ķekavietim Oskaram Repkem. Jau otrajā trešdaļā viesi ieslēdza daudz lielākus apgriezienus, par ko liecina metienu attiecība – 24:5. Protams, tas atspoguļojās arī rezultātā – 7:2. Pēdējā periodā "Mogo-RTU/Rockets" turpināja savu pretinieku graušanu, galarezultātā svinot uzvaru ar desmit vārtu starpību – 13:3.

 

Par labā starp uzvarētājiem atzina Henriju Uzraugu, kurš izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem. 4 (3+1) punktus guva viņa komandas biedrs Gvido Lauga. Ķekavas komandā labākā spēlētāja balvu saņēma Renāts Degins, kurš gan ar rezultativitāti neizcēlās. "Mogo-RTU/Rockets" pēc šī panākuma ar 19 punktiem pakāpās uz 2.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS