"Rubene" uzvar pirmajā izbraukuma spēlē

31.10.2015

rubebe_s13.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm čempione "Rubene" (Kocēni) pēc četrām savā laukumā aizvadītām spēlēm šodien devās viesos pie "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm. Pirmais izbraukums kocēnietēm bija veiksmīgs – 6:4 un trīs punkti turnīra tabulā. Rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem uzvarētāju rindās bija Laura Gaugere.

 

Kocēnu "Rubene" viesošanos pie "Ķekavas Bulldogs" sāka ar trim pēc kārtas gūruem vārtiem – pēc diviem Lauras Gaugeres un viena Lības Daijas Mikovas precīza metiena čempiones izvirzījās vadībā ar 3:0. Tikai pirmās trešdaļas izskaņā savu "rēķinu" atvēra mājinieces – pēc Zandas Ozoliņas veiksmes uzbrukumā rezultāts kļuva 1:3. Otrā perioda laikā viešņas ieguva pat četru vārtu handikapu – 6:2. Pēdējā trešdaļā cīņa izlīdzinājās, bet uzbrukumā labāk veicās ķekavietēm, kuras divus vārtus atguva, tomēr bija spiestas atzīt Kocēnu komandas pārākumu, piekāpjoties ar 4:6.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Laura Gaugere, kura ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenei Madarai Adamanei 2 (1+1) punkti. Par labāko starp ķekavietēm atzina Edīti Ozoliņu, kuras kontā divi goli, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Inga Ametere. Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma ar 11 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 2.vietu.

SF
JUGLASCIEMS