"Bauska" pret buldogiem pārtrauc zaudējumu sēriju

25.10.2015

bauska_2015.jpg

Pēc četriem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem pie uzvaras ELVI florbola līgā tikusi "Bauska", kas šovakar savā laukumā ar 5:4 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Uzvaras vārti un vēl trīs goli Rolanda Kovaļevska kontā.

 

"Bauska", kas šosezon pagaidām demonstrē ne pārāk pārliecinošu sniegumu, kā rezultātā nupat bija piedzīvojusi jau ceturto zaudējumu pēc kārtas, šovakar savā laukumā uzņēma kaimiņus turnīra tabulā - "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Pirmajā perioda abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem uz ķekavieša Matīsa Kligina metienu ar to pašu atbildēja baušķenieks Rolands Kovaļevskis – 1:1. Arī pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts (2:2), bet pēdējā perioda pirmajā pusē mājinieki izvirzījās vadībā ar 4:2. 57. un 58.minūtē rezultatīvi uzbrukumi padevās viesiem, kuri panāca izlīdzinājumu (4:4). Tomēr līdz pagarinājumam cīņa nenonāca, jo pamatlaika pēdējā minūtē, kad Bauskas komanda spēlēja skaitliskajā mazākumā, uzvaru nesošs metiens padevās tās uzbrukuma līderim Rolandam Kovaļevskim – 5:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts Rolands Kovaļevskis, kuram šajā mačā četri goli. Ar 2 (1+1) rezultativitātes punktiem izcēlās viņa komandas biedrs Valdis Vāvers. Labākā spēlētāja balvu Ķekavas komandā saņēma vārtsargs Jāni Bramanis, kurš atvairīja 14 metienus. Rezultatīvākie viņa komandā bija Oskars Repke un Matīss Jansons – pa diviem punktiem katram. "Bauska" pēc šīs uzvaras ar deviņiem punktiem pakāpās uz 9.vietu turnīra tabulā.

SF
JUGLASCIEMS