Buldogi pārliecinoši pārspēj "Pārgauju"

09.10.2015

buldogi_2015.jpg

Otro uzvaru ELVI florbola līgā vīriešiem izcīnījusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar savā laukumā ar 9:5 pieveica Stalbes "Pārgauju". Uzvarētāju rindās ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Matīss Jansons.

 

Pirms šīvakara mača "Ķekavas Bulldogs" un "Pārgaujas" florbolistiem bija pa vienai uzvarai un vieta turnīra tabulā blakus. Savstarpējo spēli veiksmīgāk sāka ķekavieši, kuru labā jau pirmā perioda vidū ar vārtu guvumiem izcēlās divi Matīsi – Jansons un Ziemelis (2:0). 14.minūtē, Stalbes komandai spēlējot skaitliskajā mazākumā, Ronalds Arājs vienus vārtus atguva (1:2), bet pirms otrā pārtraukuma "Ķekavas Bulldogs" jau atkal bija divu vārtu handikaps – 3:1. Otrajā trešdaļā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (4:2), bet 51.minūtē "Pārgaujai" pēc sava spēlējošā trenera Mārtiņa Jarohoviča metiena panāca izlīdzinājumu – 5:5. Viesiem savu panākumu attīstīt tomēr neizdevās – atlikušajā laikā ķekavieši guva četrus bezatbildes vārtus, svinot pārliecinošu uzvaru ar 9:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Matīss Jansons, kura kontā četri goli, ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Gints Klēģers, bet Ralfam Orstem trīs rezultatīvas piespēles. Par labāko starp stalbiešiem atzina Lauri Ābolu, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās, divi vārti Jāņa Levanoviča kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Mārtiņš Jarohovičs un Gatis Gailis. "Ķekavas Bulldogs" pēc šī panākuma no pēdējās vietas turnīra tabulā ar pieciem punktiem pakāpās uz 7.pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS