FK "Ķekava" EuroFloorball kausa izcīņā debitē ar uzvaru bullīšos

06.10.2015

kekava_gindra.jpg

Šodien Cēsīs ar sieviešu komandu spēli starp FK "Ķekava" un Vācijas klubu "MFBC Grimma" startēja EuroFloorball kausa izcīņa. Ķekavietes savu debiju šajā turnīrā var uzskatīt par veiksmīgu, jo spēles gaitā mūsu florbolistēm izdevās atspēlēt divu vārtu deficītu un svinēt uzvaru pēcspēles metienos ar 5:4 (PS).

 

"Ķekavas" meiteņu mača pret Vācijas komandu "MFBC Grimma" pirmā daļa izvērtās nepatīkama latvietēm, jo, dodoties pārtraukumā, viņas bija nonākušas iedzinēju lomā ar 0:2. Uz otro trešdaļu ķekavietes iznāca apņēmības pilnas – jau 11.sekundē Elīzas Bērziņas piespēli vārtu guvumā pārvērta Paula Brunovska – 1:2. Mūsējo prieki gan nebija ilgi, jo pēc trim minūtēm vācietes atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 1:3. 24.minūtē otros vārtus Ķekavas komandas labā guva Sintija Kalvāne (2:3), bet līdz otrajam pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās. Pēdējo periodu jau atkal lieliski sāka "Ķekava", kas nepilnu triju minūšu laikā ne vien izlīdzināja rezultātu (3:3), bet arī izvirzījās vadībā ar 4:3. Pa vārtiem mūsējo labā guva Ieva Jurkāne un Paula Brunovska. Latvietes turpināja aktīvi uzbrukt, bet vietā vienmēr bija pretinieču aizsardzība un vārtsardze. Vēl vairāk – 54.minūtē "MFBC Grimma" florbolistēm padevās rezultatīvs pretuzbrukums – 4:4.

 

Tā kā līdz pamatlaika beigām rezultāts nemainījās, abām komandām bija jāizpilda pēcspēles metienu sērija. Latvijas kluba vārtus lieliski nosargāja Monta Čēma, atvairot visus trīs metienus, kamēr ķekavietes Katrīne Šleiva, Ieva Jurkāne un Paula Brunovska savas iespējas realizēja – 5:4. Ķekavas komandai turnīra tabulā divi punkti, bet vācietēm jāsamierinās ar vienu. Par labāko spēlētāju "Ķekavas" rindās atzina divu vārtu autori Paulu Brunovsku, divas rezultatīvas piespēles Gundegas Vancānes kontā.

 

FK "Ķekava"– "MFBC Grimma" 5:4 PS (0:2, 2:1, 2:1, 1:0)

Metienu attiecība:

35:20 (15:7, 11:6, 9:7)

Rezultatīvākās:

FK "Ķekava" – Paula Brunovska 2 (2+0), Gundega Vancāne 2 (0+2), Sintija Kalvāne 1 (1+0), Ieva Jurkāne 1 (1+0), Laura Vancāne 1 (0+1), Elīza Elizabete Bērziņa 1 (0+1).

JUGLASCIEMS