"Rubenei" pirmā uzvara – viesos sakauti vicečempioni

03.10.2015

rubene_aa.jpg

Tikai ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtajā spēlē pie pirmās uzvaras tikusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar pretinieku laukumā ar 7:3 sakāva vicečempioni "Mogo-RTU/Rockets". Uzvarētāju labā 5 (2+3) punktus guva Atis Stepāns, kļūdams par turnīra rezultatīvāko spēlētāju.

 

Nacionālo Bruņoto spēku Sporta kompleksā, Rīgā, savas attiecības šovakar skaidroja "Mogo-RTU/Rockets" un Kocēnu "Rubene". Par spēles favorīti tika uzskatīti studenti, jo kocēnieši, lai arī divus punktus izcīnījuši, trijos pirmajos sezonas mačos pie uzvaras vēl nebija tikuši. Tomēr šī bija tā reize, kad iepriekšējie panākumi laukumā priekšrocības nedeva – uz rīdzinieka Henrija Uzrauga 3.minūtē gūtajiem vārtiem (1:0) viesi vēl pirmajā periodā atbildēja ar četriem precīziem raidījumiem – 4:1, divi goli Ata Stepāna kontā. Iegūto vadību "Rubene" nosargāja gan otrajā trešdaļā (6:2), gan arī pēdējā, kurā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – Kocēnu komandai pirmā uzvara ar 7:3.

 

Labākā spēlētāja balvu "Rubenes" rindās saņēma vārtsargs Āris Aldiņš, kurš atvairīja 20 metienus. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (2+3) punktiem bija Atis Stepāns, kurš ar 13 (5+8) punktiem nostājies līgas labāko punktu guvēju saraksta galvgalī. 3 (2+1) punkti Ritvaram Bērizņam, bet divus golus iemeta Ingars Matisons. Par labāko starp mājiniekiem atzina Edžu Bunku, kurš ar rezultativitāti neizcēlās, bet viņa komandas biedram Gvido Laugam 2 (1+1) punkti. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar pieciem punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 5.vietu.

JUGLASCIEMS