"Lielvārdei" trešā uzvara pēc kārtas un līderes gods

03.10.2015

lielvarde_kur15.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra līderes godu arī pēc šīsdienas spēlēm paturēja "Lielvārde", kas šovakar savā laukumā ar 8:4 apspēlēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Labākā spēlētāja gods uzvarētāju rindās tika vārtsargam Jānim Salcevičam.

 

"Lielvārde" vakar viesos ar 9:3 sakāva Stalbes "Pārgauju", bet šovakar savā laukumā uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Pirmajā periodā abas komandas apmainījās var vārtu guvumiem – uz lielvārdieša Toma Akmeņlauka precīzo raidījumu ar tādu pašu metienu atbildēja Klāvs Jansons – 1:1. Otrajā trešdaļā mājinieki ieguva divu vārtu pārsvaru (4:2), bet pēdējā periodā to dubultoja – 8:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš atvairīja 18 metienus. Rezultatīvākie viņa komandā bija Kristers Puķītis ar 3 (2+1) punktiem un Atis Blinds ar trim piespēlēm. Pa diviem vārtiem iemeta Kārlis Vitkovskis un Toms Akmeņlauks. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Klāvu Jansonu. "Lielvārde" pēc šīs uzvaras ar desmit punktiem nostiprinājās turnīra tabulas galvgalī.


JUGLASCIEMS