"Bauskai" otrais panākums divās spēlēs

03.10.2015

bauska_2015.jpg

Rezultatīvi ELVI florbola līgas vīriešiem turnīru uzsākuši "Bauskas" florbolisti, kuri pirmajā spēlē izcīnītajiem diviem punktiem šovakar pievienoja vēl trīs. Baušķenieki savā laukumā nosargāja uzvaru pār spēcīgo "Ulbroku/FS Masters" (8:7), rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktu bija Aivis Barkovskis.

 

"Bauska" šovakar savā laukumā uzņēma "Ulbroku/FS Masters". Jau 2.minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja baušķenieks Aivis Barkovskis (1:0), bet pēc pirmās trešdaļas laukuma saimnieki atradās vadībā ar 3:0. Otrās trešdaļas laikā viesi rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (2:3), bet pēdējā perioda pirmajā pusē "Bauska" atbildēja ar četriem pēc kārtas iemestiem vārtiem – 7:2. Atlikušajā laikā "Ulbroka/FS Masters" izmisīgi centās atspēlēties, tomēr uzvaru ar minimālu pārsvaru (8:7) svinēja Bauskas florbolisti.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju komandā saņēma Dinārs Vaitaitis, kuram 3 (2+1) punkti. 3 (1+2) punkti Nikitas Maksurova kontā, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Aivis Barkovskis. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina Edžu Ceriņu, kuram 3 (2+1) punkti, tikpat punktu arī Tomam Niedrem, bet divus golus iemeta Kaspars Šķēls. "Bauska" pēc šī panākuma ar pieciem punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 3.vietu.

JUGLASCIEMS