ELVI florbola līgā vīriešiem – sešas spēles

03.10.2015

Šodien laukumā dosies visas divpadsmit ELVI florbola līgas vīriešiem komandas. Spēles notiks Liepājā, Bauskā, Talsos, Cēsīs, Lielvārdē un Rīgā, maču no Liepājas starp vietējo komandu "Kurši" un "Valmieru/ViA" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

 

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

 

Pulksten 16:00 "Kurši" – FBK "Valmiera/ViA" (Liepāja OC)

Liepājas "Kurši" (7.) aizvadījusi divas spēles, panākumus dalot uz pusēm – savā laukumā ar 8:5 uzvarēta "Talsi/Krauzers", bet viesos ar 8:15 zaudēts "Lielvārdei". Komandā rezultatīvākais – Kaspars Klamers, kuram 5 (3+2) punkti. Liepājnieks Edgars Freimanis paspējis sapelnīt 14 soda minūtes un šajā jomā ir līgas līderis.

FBK "Valmiera/ViA" (3.) trijās viesos aizvadītās spēlēs tikusi pie pieciem punktiem – ar 6:5 uzvarēta "Ķekavas Bulldogs", ar 4:5 pēcspēles metienos zaudēts "Bauskai", viens punkts atņemts arī čempionei "Lekrings", kam piekāpās pagarinājumā – 7:8. Rezultatīvākais starp valmierieriešiem – Gatis Liepiņš ar 7 (4+3) punktiem. Vārtsargs Agris Rogainis ar 85.34% atvairītu metienu ir trešais labākais līgā.

Spēles tiešraide: ŠEIT

 

Pulksten 18:00 "Bauska" - "Ulbroka/FS Masters" (SN "Mēmele", Bauskā)

"Bauska" (8.), šodien aizvadīs otro maču, pirmajā spēlē savā laukumā pēcspēles metienos ar 5:4 pārspēta "Valmiera/ViA". Rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem – Pēteris Zeltiņš. Labāko vārtsargu saraksta 1.vietā ar 89.74% atvairītu metienu atrodas baušķenieks Reinis Kirilko.

"Ulbrokai/FS Masters" (4.) divas spēles viesos un divas uzvaras bullīšos - ar 5:4 pret "Lielvārdi", kā arī ar 7:6 pret Kocēnu "Rubeni". Rezultatīvākais – Kaspars Šķēls ar 5 (3+2) punktiem.

 

Pulksten 18:00 "Talsi/Krauzers" – FK "Rīga" (Talsu VĢ)

"Talsi/Krauzers" (6.) aizvadījusi divas spēles, abas – izbraukumā. Liepājā ar 5:8 tika atzīts Liepājas "Kuršu" pārākums, bet Kocēnos ar 9:8 pieveikta "Rubene". Rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem – Ģirts Škuburs.

FK "Rīga" (10.) čempionātu sākusi ar divām spēlēm savā laukumā – ar 6:5 pēcspēles metienos pārspēta "Rubene", kā arī piedzīvots zaudējums pret "Mogo-RTU/Rockets" (9:14). Rezultatīvākais – Alvis Dāle ar 7 (3+4) punktiem.

 

Pulksten 18:00 "Lekrings" – SK "Pārgauja" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (2.) pagaidām spēlē tikai savā laukumā – turnīra atklāšanas mačā ar 7:6 pārspēta "Mogo-RTU/Rockets", bet pēc tam tikai pagarinājumā uzvarēta "Valmiera/ViA" (8:7). Pa pieciem punktiem guvuši Aleksandrs Abramovs un Andris Malkavs.

Stalbes SK "Pārgauja" (12.) cīņā iesaistījās tikai vakar, kad savā laukumā ar 3:9 atzina "Lielvārdes" pārākumu. Divas rezultatīvas piespēles Olafa Zvīņa kontā.

 

Pulksten 19:00 "Lielvārde" - "Ķekavas Bulldogs" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu savā laukumā pēcspēles metienos "Ulbrokai/FS Masters" (4:5), pēc tam tur pat ar 15:8 sakāva Liepājas "Kuršus", bet vakar izbraukumā ar 9:3 sagrāva Stalbes "Pārgauju". Trīs lielvārdieši atrodas rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī – pa astoņiem punktiem ir Kārlim Vitkovskim, Tomam Akmeņlaukam un Aivim Kusiņam.

"Ķekavas Bulldogs" (11.) pagaidām aizvadījusi tikai vienu spēli – savā laukumā ar 5:6 zaudēts "Valmierai/ViA". Rezultatīvākais ar diviem gūtiem vārdiem – Nils Meļķis. Ķekavas komandas vārtsargs Jānis Bramanis atvairījis 86.96% metienu un šajā rādītājā ir otrais labākais līgā.

 

Pulksten 19:00 "Mogo-RTU/Rockets" - "Rubene" (NBS SK, Rīgā)

"Mogo-RTU/Rockets" (5.) sezonu atklāja ar zaudējumu viesos "Lekringam" (6:7), bet pēc tam, arī pretinieku laukumā, ar 14:9 sakāva "Rīgu". Rezultatīvākais komandā – Jānis Jansons ar 7 (2+5) punktiem.

Kocēnu "Rubene" (9.) trijās spēles izcīnījusi tikai divus punktus. Vispirms viesos pēcspēles metienos ar 6:7 atzīts "Rīgas" pārākums, pēc tam savā laukumā bullīšos ar 6:7 zaudēts "Ulbrokai/FS Masters", kā arī pamatlaikā ar 8:9 - "Talsiem/Krauzeram". Rezultatīvākais starp kocēniešiem ar 8 (3+5) punktiem ir Atis Stepāns.

SF
JUGLASCIEMS