Grupā U16 čempionu kauss "FS Masters/Ulbrokai"

18.05.2015

1110.jpg

Čempionu kausu un zelta medaļas vecuma grupā U16 izcīnījusi komanda "FS Masters/Ulbroka", kas vakar Lielvārdē aizraujošā cīņā ar 5:4 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Par labāko starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Emīlu Ērgli, kurš atvairīja 15 metienus, tostarp vienu bullīti.

 

Finālspēles 10.minūtē rezultāts bija neizšķirts (1:1), bet līdz pirmajām pārtraukuma vadībā ar 3:1 izvirzījās "FS Masters/Ulbroka". Otrās trešdaļas pirmajā pusē divus vārtus pēc kārtas guva "Ķekavas Bulldogs" spēlētājs Everts Emīls Gertsons, atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 3:3. Tomēr arī otrajā pārtraukumā ejot, vadībā atradās ulbrokieši – savus trešos vārtus šajā mačā iemeta Reino Ješēvics (4:3). 41.minūtē "FS Masters/Ulbroka" pēc Mārtiņa Matīsa Zemīša precīza metiena izvirzījās vadībā ar 5:3, bet jau 43.minūtē Everts Emīls Gertsons rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 4:5. 47.minūtē Ķekavas komandai ar soda metienu bija iespēja panākt izlīdzinājumu, taču ulbrokiešu vārtos veiksmīgi darbojās Emīls Ērglis, tāpēc rezultāts nemainījās. Pamatlaika pēdējās divās minūtēs "Ķekavas Bulldogs" mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču "FS Masters/Ulbroka" nosargāja savu minimālo pārsvaru un svinēja sezonā svarīgāko uzvaru – 5:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Emīls Ērglis, kurš šajā mačā atvairīja 15 metienus. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (3+1) punktiem bija Reino Ješēvics, bet pa diviem punktiem Kārlim Petrovskim un Kristeram Eglītim. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Ralfu Orsti, bet rezultatīvākie bija Everts Emīls Gertsons ar 4 (3+1) punktiem un Klāvs Jansons ar 3 (1+2) punktiem.


SF
JUGLASCIEMS