"Dimanti" triumfē Vidzemes Vasaras līgā florbolā

20.08.2013

minkas.jpg

Ar 17. augusta spēlēm noslēgusies Vidzemes Vasaras līga florbolā, kurā pie uzvaras A grupā tika komanda "Dimanti", kas pārliecinoši finālā pieveica "VB-Olympic". B grupā pie uzvarētāju kausa tika komanda "Minkas".

 

Pirmās cīņā par medaļām devās B grupas komandas - pirmā cīņa norisinājās starp "Rūsa" un "STK Floorball". Spēles liktenis tika izšķirts jau spēles sākumā, kad ātri vien "Rūsas" spēlētāji spēja gūt vairākus vārtus un pārtraukumā devās, atrodoties vadībā ar 5:1. Arī otrajā puslaikā nekas būtiski nemainījās un uzvaru ar 13:4 svinēja "Rūsa". Spēlē par pirmo vietu grupā tikās "Minkas" un "Togosport.com". Neskatoties uz to, kad pirmos vārtus guva "Togosporta" komanda, tā piedzīvoja zaudējumu ar 3:8, tādejādi par B grupas uzvarētāju tika kronēta komanda "Minkas".

 

Sestdien, 17. augustā, tika noskaidrotas spēcīgākās komandas A grupā, kur sacentās spēcīgākie no spēcīgākajiem. Pirmās cīņā par trešo vietu laukumā devās ilgstošās regulārā turnīra līderes - komandas "Naukšēni" un "Ciedra Racing". Visas spēles garumā pārliecinoši spēcīgāki bija naukšēnieši, kuri spēja gūt 13 vārtus un neatstāt nekādas cerības uz medaļām "Ciedras" komandai. Noslēdzoties spēlei rezultāts 13:2 un bronza "Naukšēnu" vienībai.

 

Finālā par pirmo vietu tikās "Dimanti" un "VB-Olympic". Gaidītā intriga par zeltu līdz spēles beigām izpalika, jo "Dimanti" burtiski sagrāva pretiniekus, pārspējot vārtsargu 17 reizes. Spēle ritēja līdzīgi līdz 12. minūtei, kad rezultāts bija neizšķirts, bet turpmākajā cīņā Andris Podnieks tika pārspēts vairākkārt. Rezultatīvākais ar sešiem vārtiem bija Mārtiņš Broks.

Par turnīra labāko spēlētāju tika atzīts Mārtiņš Broks no "Dimantiem", bet labākā vārtsarga apbalvojums tika piešķirts Matīsam Pēčam no komandas "Minkas". Abi sportisti saņēma balvas no "Fatpipe".

SF
JUGLASCIEMS