Liepājas florbola čempionātā sāksies finālspēles

21.05.2012

lapaaai.jpg

20. maijā noslēdzās Liepājas čempionāta florbolā B divīzijas grupas spēles. Pēc astoņām nospēlētām spēlēm pirmo vietu grupā ieņem komanda „Čiekuri ”, kura izcīnījusi 23 punktus no 24 iespējamajiem. Otro vietu ar 15 punktiem ieņem komanda „Livonija/Juniors”, trešās vietas ieguvēju, komandu „Medze”, kurai arī ir 15 punkti, apsteidzot pateicoties savstarpējā spēlē gūtajai uzvarai.

 

Finālspēlēs iekļuva arī komandas „Vega 1”, sakrājot 14 punktus, „Liepāja Crew” ar 13 punktiem un „Kurši U14” ar 12 punktiem, septītā vietā atstājot komandu „Florbols”, kura arī ir sakrājusi 12 punktus, bet piedzīvoja zaudējumu spēlē pret „Kurši U14” un neiekļuva finālspēlēs. Vēl finālspēļu kārtā neiekļuva komandas „Valters un Viņas” ar 4 punktiem un „AE PARTNER”, kurai neizdevās iegūt nevienu punktu.

            Nākošās spēles Liepājas čempionātā norisināsies 26. maijā15. vidusskolā, kad savā starpā tiksies katras divīzijas grupu spēlēs 3. un 6. vietu ieguvušās komandas un 4. un 5. vietu izcīnījušās komandas. Spēļu diena sāksies ar B divīzijas komandu spēlēm, kad plkst. 11.00 savā starpā tiksies komandas „Medze” un „Kurši U14”, bet pēc šīs spēles sacentīsies „Vega 1” un „Liepāja Crew”. Tālāk sekos A divīzijas cīņas – „Liels auto” pret „Silabriedis” un „Spēcīgs sastāvs” pret „Wurth”.

Ieeja uz spēlēm ir bezmaksas. Spēļu norisei un aktuālajai informācijai var sekot līdzi vietnēs internetā www.fkkursi.lv un www.floorball.lv sadaļā Turnīri.

JUGLASCIEMS