Ulbrokieši uzvar "Pārgauju" un pārņem vadības grožus

03.11.2019

ulbroka_gol_019.jpg

Jauno nedēļu kā ELVI florbola līgas vīriešiem līdere sagaidīs pašreizējā vicečempione "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar 7:6 pārspēja Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Rolands Kovaļevskis.

 

"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas čempionātu sāka ar diviem zaudējumiem, bet pēc tam bija izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas, šovakar savā laukumā uzņēma citu šī turnīra favorīti – Stalbes "Pārgauju". Jau pirmo septiņu minūšu laikā pēc Daniela Aņa un Rolanda Kovaļevska precīziem metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās mājinieki. 14.minūtē soda metienu neizdevās realizēt stalbietim Edgaram Puriņam, bet jau pēc četrām sekundēm viņš tomēr trieca bumbiņu ulbrokiešu vārtu tīklā – 1:2. Otrās trešdaļas sākumā viesu komandas uzbrukuma līderis Gvido Lauga atjaunoja neizšķirtu rezultātu (2:2), bet pirms pēdējā perioda Ulbrokas komandai jau atkal bija vienu vārtu pārsvars – 4:3. Pēdējās trešdaļas laikā viesu komandai divas reizes izdevās panākt neizšķirtu (4:4 un 5:5), tomēr cīņas galotnē veiksmīgāki izrādījās ulbrokieši, kuri varēja svinēt smagi nākušu panākumu ar 7:6.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Rolands Kovaļevskis, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Edžus Ceriņš, kuram 3 (2+1) punkti. Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lauris Zaicevs, bet divus vārtus guva Daniels Anis. Par labāko starp stalbiešiem atzina Gvido Laugu, kuram arī 3 (2+1) punkti. Viņa komandas labā pa diviem vārtiem guva Lauris Ābols un Edgars Puriņš. Ulbrokas komandai pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 18 punktu un kāpiens uz 1.vietu. "Pārgauja" ar 15 punktiem un spēli rezervē ieņem 4.vietu.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS